€ 28,90
€ 21,68
Bespaar 25% (€ 7,22)
Product niet verkrijgbaar
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Controchol 90 tabletten

Omschrijving van Controchol

ControChol® is een voedingssupplement op basis van rode gist rijst en groene thee-extract. 
Monacoline K uit rode gist rijst draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte. 

Rode gist rijst bevat Monacoline K
Monacoline K maakt het mogelijk een gezond cholesterolgehalte te handhaven. Dagelijkse inname van een equivalent van 10 mg Monacoline K draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte. 

Groene thee
Groene thee is rijk aan catechines, voornamelijk EGCG, die een sterke anti-oxiderende werking hebben. Gemiddeld genomen, bevat een kopje groene thee tussen 80 mg en 120 mg catechines. Groene thee helpt de cholesterol te beheersen.

Indicatie

Draagt bij tot het behoud van normale cholesterolgehalten.

Gebruik van Controchol

Volwassenen (ouder dan 18 jaar): 1 tablet per dag bij de maaltijd, bij voorkeur 's avonds.
ControChol® mag het hele jaar door zonder onderbreking worden gebruikt.
 

Ingrediënten Controchol

Per tablet:
 • 335 mg rode gist rijst (Monascus Purpureus) gestandaardiseerd op 3% Monacoline K
 • 267 mg extract van groene theebladeren (Camellia sinensis (L.) Kuntze); minimum 95% polyfenolen; minimum 60% catechines; minimum 30% EGCG
 • Stabilisator: E460 - E420 – Zetmeel / Antiklontermiddel: E570 - E551 / Glansmiddel: E464 – E422 - E553b - E1200 - Kokosolie / Kleuren: E171 – E141
Elke tablet bevat 10 mg Monacoline K en minimum 160 mg catechines (polyfenolen uit groene thee) (overeenkomend met +/- 2 à 3 kopjes groene thee).

Waarschuwing

ControChol® is een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
ControChol® mag een medische behandeling, die door een arts werd voorgeschreven voor een te hoog cholesterolgehalte, niet vervangen. 
De aanbevolen dagelijkse dosis (1 tablet per dag) niet overschrijden.

Vraag advies aan uw behandelende arts of apotheker in geval van:
Nier-, spier-, of leverstoornissen, gekende intolerantie voor statines, personen ouder dan 70 jaar, zwangerschap, vrouwen die borstvoeding geven, het gebruik van geneesmiddelen die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers).

Interacties: 
 • Het gebruik van pompelmoessap dient vermeden te worden . 
 • Vraag advies aan uw behandelende arts of apotheker. 
 • Voorbehouden voor volwassenen ouder dan 18 jaar.
 • Buiten het bereik van kinderen houden. 


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 28,90
€ 21,68
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Controchol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Controchol 90 stuks tabletten . Goed geleverd. Goed product. Na 2 weken gebruik begin ik de werking goed te voelen. Het werkt hoe het moet zijn. Ben een tevreden klant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, vroeger nam ik echte medicijnen voorgeschreven door mijn arts om mijn cholesterol op pijl te houden. Deed altijd rond de 240 of hoger, nu neem ik reeds een paar jaar Controchol en zit nu ook steeds onder de 200 . Dit koop via Farmaline en is altijd goedkoper dan bij de apotheker .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze al een tijdje via de dorpsapotheek . Bestellen bij Farmaline is handiger als je fulltime werkt en ook een stuk goedkoper dan in de apotheek!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product cholesterolverlagend en werkt prima. Heeft een goede werking maar is relatief prijzig. Eigenlijk een voedingssupplement met prachtige resultaten. De levering ervan was correct en snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu 6 maanden Controchol tabletten. Na enkele weken daalde mijn bloeddruk en hij blijft nu prima onder controle. Ik heb ook geen vervelende bijwerkingen zoals bij eerder genomen medicatie.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik het gebruik is mijn slechte cholesterolgehalte afgenomen rode rijstgist en groene thee maken dit product een effectieve combinatie om cholesterol te bestrijden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn dokter als natuurlijke statine. Een maand later bij bloedproef reeds spectaculair resultaat. Best te gebruiken in combinatie met Q10.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas bezig. Ik hoop met dit product op basis van groene thee en rode gist rijst een natuurlijke en gezonde manier om een normaal cholesterol gehalte te behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Controchol 90 stuks is een voordelige verpakking ,zeker een aanrader ik zelf heb er geen bij werking van om dat deze op natuurlijke wijze is gemaakt !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De huisarts had mij eerst een klassiek geneesmiddel voorgeschreven met de klassieke gevolgen : pijnlijke spierspanning in de kuit, waardoor ik zelfs even het sporten diende op te geven. Nu neem ik al geruime tijd Controchol, met maximaal werking en zero bijwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het gebruik van controchol heeft mijn cholestorol beduidend naar beneden gebracht, de bloedproeven bewijzen het, ik hoef voorlopig geen andere geneesmiddelen te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit produkt,neem dit al verschillende maanden. Dit produkt heeft een zeer gunstige invloed op mijn colestorol,heb al enkele keren laten bloedtrekken. De waarden van deze bloedafname geven mij een veilig gevoel.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over het product en de verzending; ik was verbaasd over de snelheid waarmee dit product werd verzonden, ik heb wat problemen met het invoegen van de codes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote neemt Controchol al 2 jaar en sindsdien is haar cholesterol erg gedaald. Dus zeker een hele grote aanrader omdat controchol ook op basis is van planten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze natuurlijke medicatie werd mij door mijn arts voorgeschreven toen ik een vrij hoog cholesterolgehalte had, en sindsdien is mijn niveau weer normaal geworden. Ik kan het alleen maar aanraden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De ontvangen Controchol tabletten hadden een vreemde smaak, anders dan gewoonlijk. Bij navraag bij Farmaline bleek wel dat er geen probleem was met de kwaliteit van het product maar dat dit te maken had met de samenstelling ervan (met name rode gist rijst), die smaakverschillen kan geven. De opmerking werd prima opgevolgd door Farmaline en we ontvingen zelfs het rapport van de leverancier/fabrikant. Bedankt Farmaline voor de feedback.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al 2 jaar en mijn cholesterol is aanzienlijk gedaald! Ik ben van plan het te blijven gebruiken. Ik raad het iedereen aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na geruime tijd controchol genomen te hebben, was ik gestopt met de gedachte dat het niet veel zou uithalen. Bij het eerst volgende bloedonderzoek bleek dat mijn cholesterolwaarde terug verhoogd was. Terug gestart en nu is alles ok.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Controchol 90 tabletten is een goed supplement dat medisch wordt aanbevolen. De verpakking van 90 tabletten is ideaal voor een kuur van drie maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  al verschillende medicaties geprobeerd maar steeds last van bijwerkingen. Bij dit product geen bijwerkingen en het resultaat maar er zeker zijn. Een super aanrader(
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een redelijk resultaat en kan goed aansluiten bij de maaltijd die op zich- zelf minder ook al minder cholesterol elementen / onderdelen bevat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moest controchol nemen op aanraden van de dokter. Hiermee is mijn cholesterol terug op peil. Bestellen via Farmaline is voordeliger dan bij plaatselijke apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echtgenoot gebruikt dit al jaren met positief resultaat - Ik dien het nu ook in te nemen gezien te hoge cholesterol. Opgelet - geen pompelmoes in combinatie !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van de cardioloog moest ik iets gaan nemen voor mijn cholesterol, en daar ik niet zo graag gewone medicatie neem ging ik opzoek naar iets natuurlijk. zo ben ik bij controchol terecht gekomen. ik neem dit nu een kleine 2 maanden in en mijn cholesterol is al opmerkelijk verlaagt natuurlijk nog niet genoeg maar ik heb er vertrouwen in dat dit helemaal in orde komt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  3 maand controChol in combinatie met andere eetgewoonte. Cholesterol spectaculair gedaald, geen enkel neveneffect waargenomen (was met andere cholesterolverlagers wel even anders!).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed alternatief voor anti-cholesterolpillen die verschillende bijwerkingen hebben goede resultaten en geen bijwerkingen , cholesterol daalt arts zeer tevreden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze behandeling werd mijn man voorgeschreven naar aanleiding van onaangename reacties bij het innemen van farmaceutische geneesmiddelen die door de ziekenfondsverzekeraar werden vergoed. De test met een steekproef voor 2 maanden en na het bloedresultaat dat het succes van Controchol bevestigt, zet mijn echtgenoot zijn behandeling onder medische supervisie voort.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerstekeer dat ik dit product heb gekocht. Het geeft wel een rare nasmaak in de mond. Je moet er ook vaak van gaan plassen. in het begin ook last van diarree gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van huisarts zijn we overgestapt van cholesterolremmers voorgeschreven door onze dokter naar dit "alternatieve" product en we hebben onze cholesterolwaarden nog steeds onder controle dus goed resultaat
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Controchol gebruiken wij nog niet zo lang en moeten nu nog de echte resultaten afwachten. Een bloedonderzoek leerde ons wel dat het de goeie kant uitgaat.

Controchol kopen

Je kan Controchol van het merk Neocare, geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol