€ 20,99
€ 18,47
(€ 24,63 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 2,52)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Conceive Plus Multi-Use

Conceive Plus™ is een wetenschappelijk ontwikkeld glijmiddel dat u op weg helpt bij het zwanger worden.

Conceive Plus™ bevat als enige Calcium en Magnesium ionen die samengesteld zijn om het vruchtbare vaginale vocht en het sperma zo na te bootsen dat er een natuurlijke vruchtbaarheidsvriendelijke omgeving ontstaat.

Een glijmiddel waarmee u de levensvatbaarheid en beweeglijkheid van de zaadcellen verhoogt, de levensvatbaarheid van de eicel en het vasthechten van het sperma aan de eicel bevordert

HET KAN UW KANS OM ZWANGER TE RAKEN VERGROTEN: Conceive Plus™ is het enige glijmiddel dat Calcium en Magnesium ionen bevat. Deze ionen zijn aanwezig in alle lichaamsvloeistoffen en zijn essentieel voor de levensvatbaarheid van eicellen en het bevruchtingsproces.

Conceive Plus™ bevat geen complexe suikers die een mogelijke belemmering vormen voor het bevruchtingsproces. Conceive Plus™ is wetenschappelijk ontwikkeld zodat het vrij is van schadelijke vruchtbaarheidsremmende stoffen zoals EDTA.

De Voordelen van Conceive Plus™:
 • Vergroot de kans op zwanger worden.
 • Samengesteld voor paren die een kinderwens hebben.
 • Bevordert de levensvatbaarheid en de beweeglijkheid van het sperma.
 • pH dat overeenkomt met het vruchtbare vaginale vocht en het sperma.
 • Elektrolyt uitgebalanceerd om de lichaamseigen natuurlijke vochtigheid na te bootsen.
 • Bevat Calcium en Magnesium ionen.
 • Bevordert eicel bevruchting.
Intern onderzoek laat zien dat Concieve Plus™ de levensvatbaarheid van het sperma beter handhaaft dan andere bekende glijmiddelen op de markt. Levensvatbaar sperma is essentieel voor het bevruchtingsproces.

Gebruik van Conceive Plus Multi-Use

Breng het middel tijdens of 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap aan in de schede.

Ingrediënten Conceive Plus Multi-Use

GEBRUIKSAANWIJZING: GEDEIONISEERD WATER, HYPROMELLOSE, SODIUM CHLORIDE, GLYCEROL, NATRIUMFOSFAAT, DINATRIUMFOSFAAT, METHYLPARABEN, KALIUMCHLORIDE, MAGNESIUMCHLORIDE, CALCIUMCHLORIDE.

Waarschuwing

Het gebruik van spuiten om het glijmiddel aan te brengen, heeft een verhoogd risico op een bacteriële infectie. Dit zal een negatieve invloed hebben op uw kansen om zwanger te worden en kan in extreme gevallen leiden tot een miskraam. Zowel de Conceive Plus ® Multi-use Tube en Applicator bieden een veilige omgeving voor de overleving van zaadcellen en de kans om natuurlijk zwanger te raken.
Conceive Plus Multi-Use 75 ml
€ 20,99
€ 18,47
(€ 24,63 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Conceive plus multi-use

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden van dit product. Doet wat het moet doen. Al is de beoogde zwangerschap nog niet gelukt. Enig minpuntje aab deze verpakking is dat het wel eens een knoeiboeltje kan worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is ook een goed product laat geen vieze geuren of irritatie's na. Het plakt ook niet. Je hebt weinig nodig en in combinatie met foliumzuur ben ik dus binnen een maand zwanger geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product snel geleverd gekregen zoals aangegeven en kreeg zelfs nog staaltjes. Het product smaakt niet afschuwelijk maar het verteert een pak beter dan andere soortgelijke producten die ik geprobeerd had. Ik weet nog niet of het werkt maar het werd me voorgeschreven door een vruchtbaarheidsexpert. Het volume is niet zichtbaar verbeterd maar de qualiteit zou beter geworden moeten zijn. Farmaline is goedkoper als ik 2 doosjes koop + transport kosten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We willen stilaan aan kindjes beginnen en we hebben vernomen dat dit glijmiddel hierbij zou kunnen helpen. We hopen dan ook dat het ons kan helpen om snel zwanger te worden. Alle kleine beetjes helpen zeggen ze wel eens...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voel geen irritatie bij het aanbrengen en is neutraal van geur en smaak. Geen kleefboel, nog steeds niet zwanger maar baat het niet dan schaadt het niet.

Conceive Plus Multi-Use kopen

Je kan Conceive Plus Multi-Use van het merk Sasmar, geproduceerd door SASMAR PHARMACEUTICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Conceive of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
Seksualiteit > Glijmiddel