Combizym G 100 tabletten

€ 20,95
€ 18,86
Bespaar 10% (€ 2,09)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Combizym G

Gember werkt zeer goed tegen misselijkheid en opgeblazenheid door een overvulde maag. De enzymes breken de voedingsstoffen af. Combizym G is het meest efficient tegen de meest belangrijke elementen in voeding zijnde de vetten en de suikers. De werkzaamheid zal dus het best zijn bij vetrijke en suikerrijke voeding. De trouwe patienten die Combizym kenden uit het verleden zullen beamen dat het zeer goed werkt dankzij de tweeledige werking en vooral dankbaar is bij een overdadige feestmaaltijd.

Indicatie

Ter verbetering en ondersteuning van de vertering

Gebruik van Combizym G

Neem 1 tot 2 tabletten in met glas water bij de maaltijd

Ingrediënten Combizym G

24mg gember
8.3µg selenium
220mg pancreatine (met 7400FIP lipase, 7000FIP amylase en 420FIP protease)

Vulstoffen
(sucrose - microkristallijne cellulose - Povidone - calciumcarbonaat) - Anti-klontermiddelen (Talk - gekoppeld natriumcarboxymethylcellulose - Magnesium - siliciumdioxide) - Omhulling (ethyl cellulose - acaciagom / Arabische gom - Gelatine - Shellac: sporen - bijenwas: sporen - Carnauba Wax: sporen) - kleuring (titanium dioxide) .Bevat 24 mg extract (oplosmiddel = superkritisch kooldioxide) van gember wortelstok [20-30: 1] (Zingiber officinale Roscoe), 1,2 mg totaal gingerolen - Pancreatin afkomstig van varkens

Waarschuwing

Niet meer innemen dan de aanbevolen hoeveelheid per dag: max. 6 tabletten / dag (= 90% ADH van selenium). Het gebruik is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet ter vervanging gebruiken van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Combizym G 100 tabletten
€ 20,95
€ 18,86

Laatste reviews en ervaringen met Combizym g

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden over het product, het voldoet aan onze behoefte. De bestelling verloopt vlot, evenals de afhandeling ervan. De leveringstermijn wordt gerespecteerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Combizym G werkt bijzonder goed; minstens even goed als de oude Combizym, zo niet zelfs beter. Warm aanbevolen aan personen met spijsverteringsstoornissen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik Combizym G gebruik maar zoals beschreven in de bijsluiter neem ik 1 pil tussen de avondmaaltijd (aardappelen, vlees & groenten) en voelt mijn maag beter aan en heb ik minder oprispingen. Dit product is zekers aan te raden.

Combizym G kopen

Je kan Combizym G van het merk Combizym, geproduceerd door WILL PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering