€ 22,95
€ 19,51
Bespaar 15% (€ 3,44)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Combizym G

Gember werkt zeer goed tegen misselijkheid en opgeblazenheid door een overvulde maag. De enzymes breken de voedingsstoffen af. Combizym G is het meest efficient tegen de meest belangrijke elementen in voeding zijnde de vetten en de suikers. De werkzaamheid zal dus het best zijn bij vetrijke en suikerrijke voeding. De trouwe patienten die Combizym kenden uit het verleden zullen beamen dat het zeer goed werkt dankzij de tweeledige werking en vooral dankbaar is bij een overdadige feestmaaltijd.

Indicatie

Ter ondersteuning van de vertering

Gebruik van Combizym G

Neem 1 tot 2 tabletten in met glas water bij de maaltijd

Ingrediënten Combizym G

24mg gember
8.3µg selenium
220mg pancreatine (met 7400FIP lipase, 7000FIP amylase en 420FIP protease)

Vulstoffen
(sucrose - microkristallijne cellulose - Povidone - calciumcarbonaat) - Anti-klontermiddelen (Talk - gekoppeld natriumcarboxymethylcellulose - Magnesium - siliciumdioxide) - Omhulling (ethyl cellulose - acaciagom / Arabische gom - Gelatine - Shellac: sporen - bijenwas: sporen - Carnauba Wax: sporen) - kleuring (titanium dioxide) .Bevat 24 mg extract (oplosmiddel = superkritisch kooldioxide) van gember wortelstok [20-30: 1] (Zingiber officinale Roscoe), 1,2 mg totaal gingerolen - Pancreatin afkomstig van varkens

Waarschuwing

Niet meer innemen dan de aanbevolen hoeveelheid per dag: max. 6 tabletten / dag (= 90% ADH van selenium). Het gebruik is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet ter vervanging gebruiken van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
€ 22,95
€ 19,51

Laatste reviews en ervaringen met Combizym g

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het was dankzij een monster dat je me stuurde dat ik combizim ontdekte Wat een vreugde! Ik had al eerder vele andere anti-misselijken geprobeerd zonder enig succes. Nu is eten weer een genot geworden..... Geen opgeblazen gevoel en andere ongemakken van moeilijke spijsvertering meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletjes leren kennen door een gratis staaltje dat bij mijn bestelling zat, heeft een beetje dezelfde werking als antimetil die ik al langer gebruik. Mijn dochter heeft veel last van misselijkheid als ze een wat vettige maaltijd gegeten heeft, deze tabletjes helpen echt voor een goede spijsvertering. Grote verpakking komt voordeliger uit!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Combizym heb ik destijds leren kennen via een persoon gespecialiseerd in natuurgeneeswijzen. Het is een probaat middel om uw darmflora en spijsverteringssysteem in goede conditie te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden van dit product ,zorgt voor goede spijsvertering!Gebruik dit al lange tijd is echt een aanrader ! Bestaat voornamelijk uit natuurlijke producten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Combizym G tabletten neem ik enige keren op een jaar als kuur. Niet overdrijven en slechts een tweetal weken is voldoende. Zijn dan een weldaad voor de spijsvertering. Mensen met een slechte spijsvertering doen er goed aan dit eens jaarlijks te proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Combizym helpt wel tegen een opgeblazen gevoel. De misselijkheid voor en na het eten is ook fel verminderd. Het duurt wel enkele dagen vooraleer het effectief werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  combizym van will pharma gebruik ik voor de werking van de maag en de pancreas te verbeteren , maag tot rust, met gember pancreas voor een betere suikerverwerking
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens de feestdagen in huis gehaald. Ik gebruik Combizym G wanneer ik op restaurant of bij vrienden ga eten. Galblaas werd 20jaar geleden verwijderd.Thuis eet weinig vet of room. Helpt voor de spijsvertering en k heb ook minder last van opgeblazen gevoel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een heel goed alternatief voor motilium wat ik vroeger veel gebruikte ,dit product op natuurlijke basis met ook gember zorgt ook voor een heel vlotte en goede vertering
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Met moeite met verteren en dagelijkse misselijkheid tijdens de maaltijd (en vooral na de maaltijd), laat dit product me toe om mijn misselijkheid gemakkelijk te verteren en te onderdrukken, TOP !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beste voedingssupplement voor mijn darmstelsel tot nu toe voor mij! Als daar de veel gunstiger prijszetting en de aalvlugge levering bijkomt, dan kan het niet meer stuk.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement voor een goede spijsvertering na een goede maaltijd. Ik neem er één bij de lunch en één 's avonds na de maaltijd; sindsdien heb ik elke keer een goede spijsvertering gezien.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  vergemakkelijkt de spijsvertering, ik gebruik het al jaren. Ik ben er zeer tevreden mee. Combizym helpt ook bij het bestrijden van opgeblazenheid en het ongemak van een zware maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Combizym is een natuurlijk product op basis van gember; wat heel goed is voor de spijsvertering. Het helpt je spijsvertering wanneer je eens wat vettiger hebt gegeten; een aanrader!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens maag en darmoperaties altyd problemen met myn spysvertering vooral s' avonds na een zware maaltyd echter met combizym erna gaat het veel beter wanneer ik by voorbaat weet dat er een zware maaltijd volgt neem ik vooraf een combizym met veel succes er a aanbevolen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden over het product, het voldoet aan onze behoefte. De bestelling verloopt vlot, evenals de afhandeling ervan. De leveringstermijn wordt gerespecteerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Combizym G werkt bijzonder goed; minstens even goed als de oude Combizym, zo niet zelfs beter. Warm aanbevolen aan personen met spijsverteringsstoornissen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik Combizym G gebruik maar zoals beschreven in de bijsluiter neem ik 1 pil tussen de avondmaaltijd (aardappelen, vlees & groenten) en voelt mijn maag beter aan en heb ik minder oprispingen. Dit product is zekers aan te raden.

Combizym G kopen

Je kan Combizym G van het merk Combizym, geproduceerd door WILL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering