€ 25,43
€ 18,31
Bespaar 28% (€ 7,12)
Promotie 28% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Combizym G

Gember werkt zeer goed tegen misselijkheid en opgeblazenheid door een overvulde maag. De enzymes breken de voedingsstoffen af. Combizym G is het meest efficient tegen de meest belangrijke elementen in voeding zijnde de vetten en de suikers. De werkzaamheid zal dus het best zijn bij vetrijke en suikerrijke voeding. De trouwe patienten die Combizym kenden uit het verleden zullen beamen dat het zeer goed werkt dankzij de tweeledige werking en vooral dankbaar is bij een overdadige feestmaaltijd.

Indicatie

Ter ondersteuning van de vertering

Gebruik van Combizym G

Neem 1 tot 2 tabletten in met glas water bij de maaltijd

Ingrediënten Combizym G

24mg gember
8.3µg selenium
220mg pancreatine (met 7400FIP lipase, 7000FIP amylase en 420FIP protease)

Vulstoffen
(sucrose - microkristallijne cellulose - Povidone - calciumcarbonaat) - Anti-klontermiddelen (Talk - gekoppeld natriumcarboxymethylcellulose - Magnesium - siliciumdioxide) - Omhulling (ethyl cellulose - acaciagom / Arabische gom - Gelatine - Shellac: sporen - bijenwas: sporen - Carnauba Wax: sporen) - kleuring (titanium dioxide) .Bevat 24 mg extract (oplosmiddel = superkritisch kooldioxide) van gember wortelstok [20-30: 1] (Zingiber officinale Roscoe), 1,2 mg totaal gingerolen - Pancreatin afkomstig van varkens

Waarschuwing

Niet meer innemen dan de aanbevolen hoeveelheid per dag: max. 6 tabletten / dag (= 90% ADH van selenium). Het gebruik is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet ter vervanging gebruiken van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
€ 25,43
€ 18,31

Laatste reviews en ervaringen met Combizym G

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed product

  De vertering gaat vlotter met combizym

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Werkzaam

  Combizym G 100 tabletten met selenium en gember is een uitstekend product indien u een zware maaltijd moet hebben. Het is aangeraden door mijn huisarts. Ik gebruik het af en toe en ik voel dat het echt werkt. De combinatie van enzymen en nod toegevoegde selenium en gember hebben een breed spectrum van werking. Echt een aanrader, indien u een spijsvertering problemen heft.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  bon

  pour le moment satisfaisant

  Was deze beoordeling nuttig?

Combizym G kopen

Je kan Combizym G van het merk Combizym , geproduceerd door WILL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering