Coloplast Freedom Clear Ss 31Mm 30 stuks

Coloplast  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 107,96
€ 105,80
Bespaar 2% (€ 2,16)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Coloplast Freedom Clear Ss 31Mm

Zelfklevende Condoomcatheter voor incontinentie
Een externe catheter is een zachte huls die als een condoom over de penis wordt afgerold. Aan het trechtervormige uiteinde wordt een urine-opvangzak gekoppeld. De urine-opvangzak wordt vervolgens aan het been gefixeerd. Dit systeem is eenvoudig aan te brengen en kunt u onder uw normale kleding dragen, zonder dat dit opvalt of u belemmert in uw bewegingen. De externe catheter kan 24 uur gebruikt worden, daarna verwisselt u hem voor een nieuwe.

Freedom Clear SS heeft een verkorte schacht speciaal voor mannen met een korte of teruggetrokken penis of mannen die de voorkeur geven aan een kortere externe catheter.

Het siliconen materiaal is flexibel en huidvriendelijk dat zich vormt naar het lichaam. Siliconen materiaal is semi-permeabel zodat de huid niet wordt afgesloten van zuurstof en schoon en droog blijft. Siliconen absorbeert geen urine, zodat vervelende luchtjes voorkomen worden.
€ 107,96
€ 105,80

Coloplast Freedom Clear Ss 31Mm kopen

Je kan Coloplast Freedom Clear Ss 31Mm van het merk Coloplast , geproduceerd door COLOPLAST BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
50+ > Incontinentie