Colin Labo Kruidenthee Familie 100 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 6,38
€ 5,74
(€ 5,74 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,64)

Omschrijving van Colin Labo Kruidenthee Familie

U hoeft niet bang te zijn om regelmatig gebruik te maken van de Familie-Thee.
Deze thee is samengesteld uit een oordeelkundigeselectie van planten, wiens goed gedoseerd mengsel, aromatisch en met een zeer aangename smaak, een weldoende invloed uitoefent op het lichaam.
 
De Familie-Thee bestaat sinds meer dan zeventig jaar. Hij heeft de tand des tijds doorstaan en kent nog steeds een groeiend succes.
 
Zijn weldoende werking is te danken aan de oordeelkundige keuze en de verhouding van de planten waaruit hij is samengesteld.
 
De Familie-Thee is zeer aangenaam van smaak. Een licht aromatisch aftreksel smaakt heerlijk.

Gebruik van Colin Labo Kruidenthee Familie

Zoals de naam het aanduidt mag de Familie-Thee zowel aan kinderen als aan volwassenen gegeven worden.

Het is stellig aan te raden deze theekruiden niet te laten trekken maar ze tien minuten in aanraking te laten met water dat niet helemaal kookt en er zorg voor te dragen ze te laten trekken in een afgedekte pot.

1/2 tot 1 koffielepel 's avonds bij het slapengaan of onmiddellijk na het avondmaal, met of zonder suiker en melk. Voor kinderen deze hoeveelheid verminderen.
 

Ingrediënten Colin Labo Kruidenthee Familie

kruizemunt, marjoraan, tijm, aardbeiblad, brandnetelblad, dennennaalden, driekleurigviooltjeskruid, duizendblad, zuring, framboosblad, hoefblad, vrouwenmantel, sleutelbloem, kamille, lindebloesem, madeliefje, goudsbloem, kleefkruid, kaarsjeskruid, hondsdraf, wilgenroosje, longkruid
€ 6,38
€ 5,74
(€ 5,74 / 100 g)

Colin Labo Kruidenthee Familie kopen

Je kan Colin Labo Kruidenthee Familie van het merk Colin Labo , geproduceerd door COLIN LABO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Thee