€ 35,96
€ 31,64
Bespaar 12% (€ 4,32)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Cogniton Focus

Dankzij een van de allernieuwste technieken is men erin geslaagd om de biologische beschikbaarheid van actieve delen van Ginkgo Biloba 3,5 keer te verhogen. Daarmee is Cogniton Focus de eerste in Europa om dergelijke mijlpaal te realiseren. De absorptie en werkzaamheid van Ginkgo Biloba ligt met Cogniton Focus dus een pak hoger. Om dit te realiseren gebruikt men Fytosomen. Deze zijn een soort zeepbel waarin de stukjes ginkgo biloba ingebouwd zitten zodat ze beter in ons lichaam geabsorbeerd worden en ook gemakkelijk door de bloedhersenbarrière kunnen gaan. Dat is uiterst belangrijk aangezien het doel de verbetering van de concentratie en het geheugen is.
  
Het geheugen
 
Onze hersenen zorgen voor onze concentratie en focus, denkvermogen, waakzaamheid en alertheid.
 
Dit zijn enkele van de zaken die we in het alledaagse leven nodig hebben. Echter door stress, werkdruk, wisselende uren, en nog zo vele andere oorzaken ondervindt men meer en meer problemen op dit vlak. Ook wanneer men ouder wordt zal het geheugen achteruitgaan.
 
Wanneer men zich bevindt in een situatie tussen het normaal ouder worden en een erge, abnormale vorm van geheugenproblemen zoals dementie en alzheimer, dan spreekt men van mild cognitive impairment.
 
Om deze functies te vrijwaren en te verbeteren is een vermijden van vrije radicalen en een verbeteren van de microcirculatie en neurotransmissiesnelheid aangewezen.

Indicatie

Zowel studenten, werkende mensen van middelbare leeftijd en oudere patiënten kunnen beroep doen op Cogniton voor een optimaal geheugen en een optimale concentratie.

Gebruik van Cogniton Focus

Voor een goed effect wordt aangeraden Cogniton, Cogniton plus en Cogniton plus D3 voor langere tijd in te nemen. Effect mag verwacht worden na enkele dagen voor studenten, en voor ouderen na 4 tot 6 weken.

Ingrediënten Cogniton Focus

180mg Fosfatidylserine
60mg Ginkgo Biloba
30µg Selenium
300IE Vitamine D
€ 35,96
€ 31,64

Laatste reviews en ervaringen met Cogniton Focus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super!

  Zeer tevreden van dit product, het vergt enige tijd vooraleer het werkt maar zeer goede ondersteuning voor tijdens de examens of andere mentale inspannings periodes.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  geheugen, concentratie

  ik denk dat je dit product toch langer moet gebruiken dan de inhoud van 1 pakket, voordat je er echt resultaat van krijgt. Voor mijn zoon, heeft het wel een beetje geholpen tijdens de examen , maar volgende keer geef ik ze al veel vroeger, zodat het meer effect heeft.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed

  Ik neem dit product nu 2 weken om mij beter te kunnen concentreren voor de les en in het dagelijks leven en ik moet zeggen het doet wel iets maar je moet het vrij lang nemen. Dus na deze doos nog eentje ! Maar wel goed voor studenten in de blok kan geen kwaad

  Was deze beoordeling nuttig?

Cogniton Focus kopen

Je kan Cogniton Focus van het merk Cogniton , geproduceerd door WILL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Back to school of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen