€ 56,90
€ 44,38
Bespaar 22% (€ 12,52)
Promotie 22% korting
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Deba Coenzyme Q10 30Mg

Coënzym Q10 is een lipofiele elektronencarrier in de elektronentransportketen (respiratieketen): het transfereert de elektronen, afkomstig uit de oxidatie van de voedingsstoffen in de Krebscyclus, tussen de NADH dehydrogenase (complex I) en succinaatdehydrogenase (complex II) enerzijds en ubichinondehydrogenase (complex III) anderzijds in de membraan van de mitochondriën. De vrijgekomen energie uit de elektronentransportketen dient om adenosinetrifosfaat moleculen (ATP) te synthetiseren, die gebruikt worden om alle biochemische en fysiologische processen mogelijk te maken. 

Eigenschappen van Q10:

-lipofiele elektronendrager, verantwoordelijk voor 95 % van de totale energieproductie. CoQ10 
–een belangrijk antioxidant ter bescherming van het LDL tegen oxidatie 
-Bescherming tegen arteriosclerose. 
-Neutraliseren van toxische neveneffecten van vele medicijnen door ouderen gebruikt. 
-Bescherming tegen tandvleesontstekingen: Studies tonen na supplementering met CoQ10 een betere doorbloeding van het tandvlees aan, minder tandvleespockets en minder loszittende tanden, dit dankzij een verhoging van het CoQ10 in het tandvlees. 
-Aanbevolen bij het gebruik van cholesterolremmers (statines). Statines remmen namelijk de lichaamseigen aanmaak van coënzyme Q10. (Informatie op aanvraag) 

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Indicatie

Q10

Gebruik van Deba Coenzyme Q10 30Mg

1 capsule per dag (voor ontbijt), of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Coenzyme Q10 30Mg

Iedere plantaardige capsule bevat: Coenzyme Q-10 30 mg Lecithine (als emulgator voor CoQ10) 150 mg (uit soja)
€ 56,90
€ 44,38

Laatste reviews en ervaringen met Deba Coenzyme Q10 30Mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Deba Coenzyme q 10.

  Mijn man heeft bypassen en gebruikt op aanraden van de dokter coenzyme q10. Ik neem het preventief en voel mij er goed mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  capsulen makkelijks in te slikken, na 3 weken reeds verbetering van de vroegere klachten merkbaar. Na 2 maanden gebruik, kan er makkelijk naar 2 stuks per dag overgeschakeld wor'den

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Coenzyme Q10 30Mg kopen

Je kan Deba Coenzyme Q10 30Mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Co-Enzyme Q10 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10