€ 29,99
€ 24,89
Bespaar 17% (€ 5,10)
Promotie 17% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van 3M Coban 2 Lite Compressiesysteem 2 Lagen voor ABPI 2794E

Het 3M™ Coban™ 2-lagen compressiesysteem is aangewezen voor de behandeling van oedeem in de onderste ledematen ingevolge veneuze beenulcera en aanverwante aandoeningen.

3M™ Coban™ 2-lagen compressiesysteem verstrekt efficiënte compressie bij oedeem.

De eerste windel is de binnenste comfortband en bestaat uit open-cel polyurethaanschuim gelamineerd met latexvrije 3M™ Coban™. Deze band wordt als eerste laag aangebracht met de schuimzijde tegen de huid en zorgt zo voor een absorberende, zachte en comfortabele laag die goed op de huid houdt, met een miniem risico op afzakken van het verband.

De tweede laag bestaat uit latexvrije Coban™, aangepast om compressie te geven. Bij het aanbrengen kleeft de tweede laag op de eerste, wat resulteert in een dun en comfortabel compressieverband dat patiënten toelaat hun normaal schoeisel te dragen.

De materialen zijn ontworpen om intelligente compressie te geven waardoor de cohesieve lagen uiteindelijk een niet-elastisch geheel vormen dat zorgt voor de optimalisatie van de spierpomp van de patiënt en zo oedeem vermindert en de heling bevordert .

Coban™ 2-lagen compressiesysteem werd ontworpen voor effectieve compressie en dagdagelijks comfort.

€ 29,99
€ 24,89

Laatste reviews en ervaringen met 3M Coban 2 Lite Compressiesysteem 2 Lagen voor ABPI 2794E

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    4/5

    Het is héél handig in gebruik én het voelt ook héél goed aan! Allé ja, je kan het beter niet nodig hebben hé maar als je het wél nodig hebt, is het belangrijk dat je er verder geen last mee hebt dus is dit wél een aanrader! Goedkoop zijn die dingen allemaal niet, maar soms kan je beter iets duurder nemen, dan ben je vaak goedkoper gesteld dan met iets goedkoper waarvan je véél meer nodig hebt!

    Was deze beoordeling nuttig?

3M Coban 2 Lite Compressiesysteem 2 Lagen voor ABPI 2794E kopen

Je kan 3M Coban 2 Lite Compressiesysteem 2 Lagen voor ABPI 2794E van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen