€ 5,49
€ 4,94
(€ 6,59 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,55)

Omschrijving van Clinomyn Tandpasta voor Rokers

Clinomyn Rokers tandpasta
Clinomyn Rokers tandpasta is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor rokers. Clinomyn® werkt diep reinigend zodat nicotine aanslag en verkleuringen, veroorzaakt door onder andere rode wijn, koffie en thee, wordt verwijderd. Hierdoor wordt de natuurlijke kleur van de tanden niet veranderd, maar wel hersteld. Clinomyn® is niet alleen geschikt voor de eigen tanden en kiezen, maar ook voor inlays, kronen, enz. Ook deze krijgen door het dagelijks gebruik van Clinomyn® de oorspronkelijke kleur weer terug. Clinomyn® heeft een heerlijke pepermunt smaak.
 
Voor dagelijks gebruik
Hoewel het glazuur op de tanden het hardste en sterkste weefsel van ons lichaam is, dienen we hiermee zeer zorgvuldig om te gaan. Clinomyn® bevat geen agressieve schuurmiddelen, en zorgt goed voor de tanden en het glazuur. Het unieke reinigingssysteem van Clinomyn® zorgt ervoor dat het gebit 100% veilig zijn oorspronkelijke kleur terug krijgt, zonder bleken of schuren! Clinomyn® is dan ook een all-round tandpasta voor dagelijks gebruik.
 
Bleken vs. Poetsen
De natuurlijke kleur van de tanden is niet te herstellen met een gewone tandpasta. Regelmatig worden blekings- en schuurmiddelen gebruikt om de tanden van kleur te herstellen en/of de tanden te bleken. Naast het feit dat dit gebruik risico’s met zich meebrengt, is het ook overbodig om deze middelen te gebruiken. Met Clinomyn® is het namelijk mogelijk om zonder blekings- en schuurmiddelen de natuurlijke kleur van de tanden weer te herstellen. Clinomyn® is 100% veilig in gebruik, en zorgt ervoor dat het resultaat al zichtbaar wordt na enkele keren gebruik. Gebruik Clinomyn® dagelijks zodat de mooie kleur van de tanden behouden blijft.
 
Clinomyn® samengevat:
  • Speciaal ontwikkeld voor rokers
  • Klinisch bewezen werking
  • Maakt de tanden witter door het verwijderen van o.a. nicotine aanslag
  • 100% veilig voor dagelijks gebruik
  • Bevat fluoride ter voorkoming van gaatjes
  • Heerlijke pepermunt smaak
  • Gebruik dagelijks voor behoud van de natuurlijke kleur van de tanden

Indicatie

Clinomyn Rokers tandpasta is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor rokers. Clinomyn® werkt diep reinigend zodat nicotine aanslag en verkleuringen, veroorzaakt door onder andere rode wijn, koffie en thee, wordt verwijderd.

Gebruik van Clinomyn Tandpasta voor Rokers

Het dagelijks gebruik van dit product 's morgens en 's avonds, verwijdert verkleurde tandaanslag en vlekken zonder harde schuurmiddelen.

Ingrediënten Clinomyn Tandpasta voor Rokers

CALCIUM CARBONATE, AQUA, SORBITOL, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, ALUMINUM SILICATE, SODIUM LAURYL SULFATE,SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, AROMA, CELLULOSE GUM, TRISODIUM PHOSPHATE, DIMETHICONE, CALCIUM GLYCEROPHOSPHATE,SODIUM SACCHARIN, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, CI 77891,CONTAINS: SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, 10% (1450 PPM F-).
€ 5,49
€ 4,94
(€ 6,59 / 100 ml)

Clinomyn Tandpasta voor Rokers kopen

Je kan Clinomyn Tandpasta voor Rokers van het merk Clinomyn , geproduceerd door Gilbert Laboratoires , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden