€ 29,20
€ 24,53
Bespaar 16% (€ 4,67)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Clinavision

CLINAVISION behoort tot een nieuwe generatie voedingssupplementen die het gezichtsvermogen helpen verbeteren. Recente wetenschappelijke inzichten hebben bijgedragen tot het tot stand komen van de huidige samenstelling. De formulatie in zachte capsule laat een krachtige en effi ciënte dosering toe.

CLINAVISION bevat specifi eke nutriënten in een aangepaste dosering om het gezichtsvermogen te verbeteren. Naast enkele onontbeerlijke vitamines bevat CLINAVISION eveneens een hoge dosis Omega-3-vetzuren, naast mineralen en pigmenten behorend tot de familie van de carotenoïden. Vitamine C, E en het mineraal zink hebben een sterke antioxydans werking en beschermen onze cellen tegen veroudering. Omega-3 vetzuren met vnl DHA zijn essentieel voor de ogen maar kunnen niet zelf aangemaakt worden en dienen dus van buitenaf aangebracht te worden via de voeding en/of een voedingssupplement. De pigmenten luteïne en zeaxanthine, behorend tot de groep van de carotenoïden, zijn zeer belangrijk voor onze ogen maar kunnen eveneens niet door ons lichaam aangemaakt worden. Zodoende moeten ze van buitenaf aangebracht worden. De dosering van al deze elementen in CLINAVISION werd speciaal aangepast om de werking ervan te optimaliseren en het synergistisch eff ect te vergroten.

Indicatie

CLINAVISION capsules kunnen aanbevolen worden aan personen vanaf 16 jaar

Gebruik van Clinavision

CLINAVISION is verpakt in 6 doordruk blisters van 10 capsules, geschikt voor een 2 maand kuur. Een dagdosis van 1 capsule per dag wordt aangeraden. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. In geval van zwangerschap of borstvoeding, dient u raad te vragen aan uw arts. Niet aan kinderen jonger dan 16 jaar geven. Buiten bereik van kinderen bewaren Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding vervangen, maar heeft echter een aanvullende rol.

Ingrediënten Clinavision

VISOLIE, OMHULSEL: GELATINE, VITAMINE C, BEVOCHTIGER: GLYCERINE, LUTEÏNE, NATUURLIJK VITAMINE E, ZEAXANTHINE, VERDIKKINGSMIDDEL: CERA ALBA, ZINKOXIDE, EMULGATOR: SOJA-LECITHINE, STABILISATOR: SILICIUMDIOXIDE, AROMA: CITROEN: KLEURSTOF: IJZEROXIDE (=E172), TITAANDIOXIDE (=E171). CLINAVISION DRAAGT HET KWALITEITSLABEL VAN FLORAGLO LUTEÏNE DAT EEN ZUIVERE EN NATUURLIJKE OORSPRONG VAN HET LUTEÏNE GARANDEERD.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 29,20
€ 24,53

Laatste reviews en ervaringen met Clinavision

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Bovenkant

  Geweldig voor mijn ogen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Een effectief product

  Sinds bijna een jaar schrijft de oogarts mijn vrouw, die last had van visuele problemen, Clinavision voor. Regelmatig gebruik heeft een zeer positief effect gehad. Dus we bevelen het aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  complément alimentaire pour les yeux

  Je suis très contente du site Farmaline: service rapide, très sérieux et de plus moins cher qu'à la pharmacie où je vais habituellement. Site à recommander!

  Was deze beoordeling nuttig?

Clinavision kopen

Je kan Clinavision van het merk I.D. Phar , geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen