Omschrijving van Clearblue Zwangerschapstest met Conceptie-Indicator Verlaagde Prijs

De Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator is de enige test die even nauwkeurig is als een echo om de duur van de zwangerschap te bepalen. De Smart Dual Sensor ™ zegt je niet alleen of je zwanger '+' of niet zwanger '-' bent, maar laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent.

Het is als 2 testen in 1. Eerst wordt het zwangerschapshormoon met meer dan 99% nauwkeurigheid opgespoord vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen. Bovendien, als je zwanger bent, geeft de test aan hoe lang je al zwanger bent; 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken (3+). De bevruchtingsindicator is 93% nauwkeurig in het detecteren wanneer je zwanger werd. De test is zo gevoelig dat je ze al kunt uitvoeren vanaf 5 dagen voor je gemiste menstruatie. 

De resultaten zijn snel en onmiskenbaar: binnen 3 minuten verschijnt het resultaat zwanger (+) of niet zwanger (-) op het scherm.

Indicatie

Digitale zwangerschapstest met conceptie-indicator

Gebruik van Clearblue Zwangerschapstest met Conceptie-Indicator Verlaagde Prijs

Voor je de test uitvoert, lees altijd aandacht de instructiefolder. 

Houd het absorberende uiteinde gedurende slechts 5 seconden omlaag in je urinestraal. Let erop dat je de rest van het digitale zwangerschapstestentaafje niet nat maakt.
 
Je kunt ook een urinemonster in een schoon, droog potje opvangen. Houd het absorberende uiteinde naar beneden in de urine gedurende maximaal 20 seconden.

LET OP: houd het teststaafje tijdens het testen zo vast dat de absorberende teststrip nooit omhoog wijst. 

Wacht drie minuten: er verschijnt een zandlopersymbool dat knippert om aan te geven dat de test werkt. Als het wachtsymbool stopt met knipperen, verschijnt je resultaat. 
€ 14,99
€ 13,49
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue Zwangerschapstest met Conceptie-Indicator Verlaagde Prijs

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    4/5

    Clearblue is een gekend merk van zwangerschapstests. Het is betrouwbaar, efficient en je hebt snel resultaat. Wel wat duurder dan sommige andere merken.

    Was deze beoordeling nuttig?

Clearblue Zwangerschapstest met Conceptie-Indicator Verlaagde Prijs kopen

Je kan Clearblue Zwangerschapstest met Conceptie-Indicator Verlaagde Prijs van het merk Clearblue , geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Ovulatietesten
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Ovulatietesten