€ 18,35
€ 13,76
Bespaar 25% (€ 4,59)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.

Door de geavanceerde digitale weergave hoef je geen lijnen te interpreteren en krijg je de nauwkeurigste meting vroeg in de zwangerschap.

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator:
- is voor meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen;
- is de enige test die ook vermeldt hoeveel weken geleden de bevruchting plaatsvond;
geeft je een onmiskenbaar duidelijke uitslag;
- is zo gevoelig dat je tot vier dagen eerder kunt testen2
- is gemakkelijk te gebruiken door zijn unieke zandlopersymbool dat je laat zien dat de test werkt.

Gebruik van Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator

Let op: dit zijn verkorte instructies. Lees altijd de bijsluiter in de verpakking voordat je een test uitvoert.

Wanneer je klaar bent voor een Clearblue digital zwangerschapstest met conceptie-indicator, verwijder je eenvoudig het teststaafje uit de folieverpakking en verwijder je de dop. Houd de absorberende teststrip met het uiteinde naar beneden 5 seconden lang in je urinestraal. Eventueel kun je ook een beetje urine opvangen in een schoon, droog glas of potje en de absorberende teststrip zo’n 20 seconden in de urine houden.

Als de urine in contact komt met de absorberende teststrip, wordt deze door de test waargenomen. Een knipperend ‘wacht’-symbool (zandloper) wordt weergegeven in het venster om aan te tonen dat de test correct werkt. Binnen 3 minuten zal de uitslag ‘Zwanger’ of ‘Niet zwanger’ in het venster worden weergeven. Als de uitslag 'Zwanger' is, zal het 'wacht'-symbool blijven knipperen tot de uitslag van de conceptie-indicator wordt weergegeven.

Sommige resultaten kunnen al na 1 minuut worden weergegeven en de uitslag zal 24 uur lang zichtbaar blijven in het venster.

Als je de test doet op de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen, kun je op elk moment van die dag testen. Als je een vroege test doet, moet je de eerste urine van de dag gebruiken. Let erop dat je vóór het uitvoeren van een test niet al te veel drinkt.

€ 18,35
€ 13,76

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Résultat fiable et assez rapide

  C'est un test fiable qui permet un résultat précis

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  5 van 5 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  betrouwbare test

  betrouwbare digitale test. Handig in gebruik en duidelijk afleesbaar. Ik probeerde ook al andere test, maar die zijn niet altijd duidelijk leesbaar. Bij deze test heb je binnen de minuut een duidelijk resultaat. Bovendien geeft de test aan hoe lang je al zwanger bent.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik ben content van dit product. Ik heb voordien reeds andere producten gebruikt maar vond deze niet zo betrouwbaar. Deze test is gemakkelijk te gebruiken en duidelijk.

  Was deze beoordeling nuttig?

Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator kopen

Je kan Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator van het merk Clearblue , geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zwangerschapstesten of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Zwangerschapstesten
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Zwangerschapstesten