€ 16,90
€ 14,03
Bespaar 17% (€ 2,87)
Promotie 17% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Cicatridina 10 ovules

Omschrijving van Cicatridina

CICATRIDINA® vaginale ovules is werkzaam door de aanwezigheid van hyaluronzuur, een mucopolysaccharide dat in vele weefsels van het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur werkt als een structurele ondersteuning: het voedt en versterkt de weefsels en maakt ze elastischer. In tal van klinische onderzoeken is aangetoond dat hyaluronzuur huidaangroei en weefselherstel kan versnellen en verbeteren.

Indicatie

CICATRIDINA®

Adjuvante behandeling van herstellende processen bij atrofische en dystrofische verandering en van het vaginale slijmvlies. Het bevordert de wondgenezing na de bevalling, in de gynaecologische chirurgie, in geval van dystrofie na chemotherapie, ioniserende straling, vaginale droogte die ook te wijten is aan oestrogeendeficiëntie.

Gebruik van Cicatridina

Haal de ovule uit de verpakking door de twee voorgesneden lipjes van de blisterverpakking uit elkaar te trekken en de ovule diep in de vagina te steken. Uit hygiënische overweging - en, is het een goede gewoonte om de handen te wassen vóór en na het gebruik van het medische hulpmiddel.
Gebruik één ovule 's avonds of volgens medisch voorschrift. De gebruiksduur hangt af van de evolutie van de symptomen. Zo nodig kunnen CICATRIDINA® vaginale ovules langdurig gebruikt worden.

Ingrediënten Cicatridina

Hyaluronzuur natriumzout 5 mg, Centella asiatica olie-extract, Calendula olie-extract, Aloe vera olie-extract, Melaleuca etherische olie, semisynthetische glyceriden, BHT.

Waarschuwing

WANNEER HET NIET GEBRUIKT MAG WORDEN
Bij individuele overgevoeligheid aan één van de bestanddelen van het product.
Zwangerschap en borstvoeding De veiligheid van gebruik van CICATRIDINA® vaginale ovules tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding is niet aangetoond. In deze omstandigheden is het raadzaam om uw arts te raadplegen. Rijvaardigheid en het gebruik van gereedschap of machines Er zijn geen bijzondere voorzorgen nodig
€ 16,90
€ 14,03

Laatste reviews en ervaringen met Cicatridina

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zéér goed produkt.

  Top, ik heb constant last van vaginale droogte omdat ik in menopauze ben en met deze ovules ben ik in de hemel. Ik zou raad het aan iedereen aan met droogte problemen enz...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  zeer tevreden

  zeer goed en veilig produkt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  geweldig product

  Hydrateert de vagina, de eitjes bevatten hyaluronzuur, veroorzaakt geen irritatie, ideaal voor vrouwen die geen crème met oestrogenen kunnen gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cicatridina kopen

Je kan Cicatridina van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw