€ 24,90
€ 20,67
Bespaar 17% (€ 4,23)
Promotie 17% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Indicatie

Cibalax bevat psyllium,Bifidobacteriën en Actilight FOS.■ Psyllium absorbeert het water uit de voedingsstoffen waardoor zich in de darmen een gel vormt. Zo wordt op natuurlijke wijze de stoelgang bevorderd. ■ Ieder zakje Cibalax bevat 5 miljard gelyofiliseerde Bifidobacteriën Bb-12. De bifidobacteriën in Cibalax zijn beschermd dankzij de Intelicaps.Dit is een nieuwe microencapsulering technologie die een betere overleving van de bifidobacteriën verzekert. Deze wereldwijde gepatenteerde technologie verbetert de kwaliteit van het product. ■ Actilight FOS is een oplosbare voedingsvezel.

Ingrediënten Cibalax

Fructo-Oligo-Sacchariden (Actilight®FOS); Psyllium (PlantagoOvata); Bifidobacterium lactis Bb-12; silicium diox yde (antiklontermiddel).

€ 24,90
€ 20,67

Laatste reviews en ervaringen met Cibalax

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Spijsverteringscomfort en bescherming van het immuunsysteem

  Dit pre- en probiotische product is gemakkelijk te gebruiken, dagelijks. De effecten zijn discreet, zoals de meeste voedingssupplementen, maar ik waardeer de combinatie van zowel preventieve als curatieve functies

  Was deze beoordeling nuttig?

Cibalax kopen

Je kan Cibalax van het merk VESALE PHARMA , geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering