€ 47,00
€ 35,25
Bespaar 25% (€ 11,75)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van CholixX RED

CholixX Red is een high tech voedingssupplement, aangewezen voor de beheersing van uw cholesterol.

Indicatie

Beheerst het cholesterolgehalte, gunstig effect op de bloeddruk.

Gebruik van CholixX RED

1 tablet per dag.

Ingrediënten CholixX RED

CholixX RED bevat per tablet een hoge dosis rode gist rijst poeder met een hoge concentratie aan actieve stoffen (1.56% monacoline K) en bovendien 100 mg co-enzym Q10. Een tablet bevat ongeveer 10 mg monacoline K.

Waarschuwing

 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 • Niet bij zwangerschap of ernstige leverproblemen gebruiken.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 47,00
€ 35,25

Laatste reviews en ervaringen met Cholixx red

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholixx helpt mij zeer goed om het cholesterolgehalte op peil te houden zonder nevenwerkingen te hebben zoals beenkrampen. Dus een positief resultaat na jaarlijkse bloedcontrole.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze medicatie werd mij aanbevolen door onze huisarts homeopate daar er problemen waren met de slechte cholesterol, welke nu na enkele jaren gebruik volledig onder controle is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik een hoge cholesterol waarde en de arts wou me steeds een middel voorschrijven die ik dan heel mijn leven moest nemen. Maar dat was wel pure chemie en ik ben uiteindelijk van arts veranderd. Mijn huidige arts die meer op natuurproducten is heeft me dan CholixX voorgeschreven en ik heb nu al en paar jaar een gezonde cholesterol waarde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben daar heel goed mee, mijn cholesterol blijft al jaren 160 op hetzelfde pijl met deze tabletten. Zou ik zeker aanraden voor mensen met hoge cholesterol . Doen zou ik zeggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede werking ,geen neveneffecten veel beter dan geneesmiddelen die voor de spieren nefast zijn, is een natuurlijk product ,een perdag volstaat voor een goed resultaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had problemen met medicatie van huisarts met het ingredient "statin" en daarom probeerde ik dit product, CholixX RED - 120 stuks Capsules. Om een perfecte beoordeling te kunnen doen moet ik eerst de bloedtesten afwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een natuurlijke vervanger voor de klassieke cholesterolmedicatie welke uitstekend werkt ! Dankzij Q10 geen spierpijnen of bijwerkingen. Een aanrader dus.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Cholixx al jaren zonder bijwerkingen Mijn slechte cholesterol ging van 245 naar 192, zonder iets te veranderen in mijn dieet Er is slechts één tablet per dag nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit al jaren met prima resultaat! Mijn cholesterol zakte van 311 naar 232 en later nog iets minder, ben heel tevreden! Geen echt geneesmiddel en dat geeft ook nog een geruststellend gevoel in dit geval!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds een hele tijd neem ik choliXX red : mijn cholesterol blijft goed onder controle . Omdat mijn buurvrouw een ander product nam - zonder Q10 - en veel last had v jeuk - raadde ik haar dit product aan ..ik hoor ze niet meer klagen .Omdat zij (82 jaar) met internet minder-goed overweg kan - heb ik het product bij jullie besteld voor haar : ze was zéér aangenaam verrast over de prijs en de vlugge levering . binnen een paar maa
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik meem het al een lange tijd, ben al eens gestopt en de colesterol was terug hoog, Ik ben zeer tevreden met dit voedingssuplement het is geen medicament en het werkt zeer goed voor de colesterol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze al meer dan 2 jaar en de waarden zijn aanmerkelijk naar beneden en blijven nu op een aanvaardbare hoogte staan. Zou deze zeker willen aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  cholix verminderd de cholestrol inderdaad,heb er geen nevenwerkingen van zoals bij andere remmers.heb jarenlang docsimvista en ezedrol gebruikt met spierpijnen tot gevolg. deze remmers verlaagden de cholesterol wel meer (163).met cholix waarde 204.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik Cholixx red met Q10 al enkele jaren met goed resultaat, dwz dat mijn cholesterolwaarden steeds goed zijn volgens mijn huisarts, het zijn verwante statines die minder of geen bijwerkingen hebben en toch hun werk goed doen, goed product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bij het volgende bezoek aan de huisarts worden de cholesterolwaardes bepaalt. tot nu toe kan ik het product niet beoordelen. overigens vlotte en correcte aflevering. lager in prijs dan bij de apotheker. mvg marcel de rycke
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote heeft steeds medicijnen gebruikt voor haar cholesterol te verlagen, tot ze van een vriendin hoorde over rode rijst gist Cholixx. Nu gebruikt ze dit natuurproduct zonder al he mediche gif. En Haar cholesterol blijft stabiel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een natuurlijk cholesterolverlagend product, zonder bijwerkingen. Het is natuurlijk alternatief voor traditionele medicatie. De overschakeling best even voordien navragen bij de dokter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ChollixX red is zeer doeltreffend voor de cholesterol gedeeltelijk vervangen voor lipitor daar dit geneesmiddel zorgt voor spierverslapping ik ben er heel goed mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eén pil per dag voor het slapengaan is voldoende om de cholesterolwaarde onder controle te houden. Dit is een natuurlijk product zonder bijwerkingen en de combinatie met 100 mg Q10 is eveneens belangrijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesterolgehalte gaat effectief omlaag, zeer tevreden over dit product. Ik gebruik het al heel lang en kan mijn cholesterol prima beheersen, maw aanrader Groetjes uit België
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man had altijd last van te hoge choleterol. Hij nam een geneesmiddel op voorschrift met allerelei nare nevenwerkingen waarvoor hij dan andere medicatie vooergeschreven heeft. Sedert hij cholixx red neemt is zijn cholesterolgehalte perfect onder controle en heeft hij geen last van nevenwerkingen. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds mijn zoon en ik, cholixx Red nemen is onze cholesterol gezakt en blijft zo, dus raad ik iedereen die een te hoge cholesterol heeft, cholixx red te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product wordt sedert enkele jaren bij ons thuis gebruikt en bij elke controle moeten we toch vaststellen dat de cholesterol onder de risicowaarde blijft.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect geschikt. Hiermee kan ik simvastatine doormidden snijden. Geen spierpijn meer. Op de lange termijn ben ik van plan om simvastatine volledig te stoppen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Thuis is het resultaat er, mijn analyses bewijzen het, mijn cholesterol is genormaliseerd, ook al had ik de momenteel aanbevolen drempels ver overschreden. Mijn arts wilde me statines voorschrijven, ik weigerde en probeerde dit. Een geweldig product! Slechts één tablet per dag. De geur van de tabletten is onaangenaam, maar ze hebben geen smaak. Om absoluut te proberen voordat u medicijnen inneemt die schadelijk zijn voor het lichaam!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed werkt perfect zeer tevreden met de resultaten bijna geen krampen meer omdat ik dit product gebruik in plaats van sivastatine
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben erfelijk belast met hoge cholesterol, had al verschillende medicatie geprobeerd, die ik na enige tijd moest stopzetten doordat ik teveel last had van de bijwerkingen. Toen heeft de huisarts mij dit produkt voorgeschreven. Ik had er al wel over gelezen op het internet en vond het zeker het proberen waard. Dit bleek een groot succes, na 6 maanden heb ik mij opnieuww laten testen en mijn cholesterol was gezakt van 307 naar 211. Ik heb geen last gehad van bijwerkingen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Cholixx Red has helped to bring down the total cholesterol levels .The only concern I have is that the along with the LDL level, the HDL level has gone down too. If it continues to work well in bringing down the cholesterol level, I am going to ask the cardiologist to stop the Lipitor .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na vele medicatie geprobeerd te hebben voor cholesterol te beheersen, is dit een ideaal product. Op basis van rode rijst, dus natuurlijk, blijft mijn cholesterol onder controle, en zelfs mijn huisarts is hier zeer tevreden over.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hoogwaardig product tegen een relatief concurrerende prijs. De toevoeging van Q10 is interessant. De bestelling en levering zijn perfect. Tot ziens op het www.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al jaren een verhoogde cholesterol, let al jaren op voeding, laatste controle was de totale cholesterol 290 ; na 3 maanden rode rijst was deze gezakt naar 207.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al jaren een vrij hoge cholestorol, bij mijn laatste bloedanalyse 290; na 3 maanden (1 doos cholixx) rode rijsttab. gezakt naar 209. Dus zeer tevreden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik ben erg blij met dit product mijn cholesterol was 245 en bij het laatste bloedonderzoek was het 168 zeer gemakkelijk te nemen aangezien het slechts één capsule in de avond is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De samenstelling van het product moet perfect zijn, want bij mijn laatste bloedonderzoek was mijn cholesterol-gehalte perfect.Wat ook belangrijk is geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had te kampen met een cholesterolgehalte van 260 + erfelijke aanleg. Na 6 maanden CholixX Red reeds een daling naar 195! Ben heel tevreden en ondervind geen enkele bijwerking!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik was al jaren op zoek naar een goed middel tegen cholesterol omdat ik de statines niet verdrag. al naar 4 maanden was mijn cholesterol veel gedaald.Ik kan het iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik cholixx reeds mer dan een jaar. De zesmaandelijkse bloedcontroles tonen aan dat mijn cholesterolgehalte dedaald is van 235 naar 158. Ik neem dus al een jaar geen medicijnen meer.en ben dus zeer tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Naar verluid zou dit product een zeer positief effect hebben op het LDL cholesterolgehalte. Wij kopen dit product op aanraden van verschillende artsen, daar het niet de negatieve effecten heeft van andere cholesterolverlagers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterol is op een jaar tijd na het gebruik van Cholixx red gedaald met 1/4 , dus dat is een opmerkelijk resultaat zonder dat ik mijn voedingspatroon veel gewijzig heb en zonder gebruik van medicatie te nemen, en dat alleen met dit alternatief middel te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zowel mijn man als ikzelf nemen Cholixx RED ; mijn man zijn cholesterol is 20 % gedaald ; bij mij 10 % gedaald ; m.a.w. zeker een aanrader bij te hoge cholesterol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel is de moeite waard om te proberen, alvorens u begint met Simvastatine (middel tegen te hoge cholesterol). Dit product(cholixx) werd voorgeschreven door onze huisdokter terwijl we van de specialist simvastatine moeten nemen. Na 3 maanden was onze cholesterol helemaal terug in orde en ging de specialist akkoord om dit middel dan ook door te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Identiek product als bij de apotheker (géén namaak dus, ondanks de tegenwind van m'n vriendinnen!!) Gezien de grotere verpakking wel een heel stuk goedkoper!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien ik hoge cholesterol heb en allopathische statines niet verdrag, probeer ik cholixx red. Na mijn volgende bloedcontrole zal ik er meer over vertellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als natuurlijke statines heeft cholixx red een gunstige invloed op de cholesterol. Dagelijks tijdens de avond één capsule is voldoende op een gunstig resultaat te boeken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden, na het nu een jaar gebruikt te hebben is mijn cholesterol van 280 naar 211 gegaan! Inderdaad één tablet per dag, die ik 's avonds neem.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product nog maar enkele weken op aanraden van anderen het is nog te vroeg om een echte beoordeling te geven, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het wel zal werken .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht omdat ik een te hoge bloeddruk en choresterolgehalte had. Ik heb dit product samen met Bional knoflook + maretak+ meidoorn en Zennix Omega gekocht en binnen 3 weken was mijn bloeddruk gedaald van 168/101 naar 120/84. Ik voel me er erg lekker bij en ben blij verrast met dit snelle resultaat.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik kan u mijn mening niet geven die ik dit product aan mijn zoon heb gegeven en ik wacht een maand om het resultaat te zien dat het vrienden zijn die me uw e-mail hebben gegeven die ik kan vertrouwen, ik zal u op de hoogte houden door een volgende bestelling van uw producten
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer effectief, veel effectiever dan de normale cholixx die ik eerder heb geprobeerd Natuurlijk duur, maar omdat niets anders werkt, is gezondheid van onschatbare waarde.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Cholixx sinds een 3tal maand om mijn cholesterol beter te beheersen.Naast een gezondere voeding en meer lichaamsbeweging is dit een goede ondersteuning. Is ideaal omdat je maar één pil per dag hoeft te nemen.Door de volumeverpakking ben ik met 1 pot goed voor 3 maand.

CholixX RED kopen

Je kan CholixX RED van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol