Cholesfytol Plus 84 tabletten

€ 32,50
€ 27,63
Bespaar 15% (€ 4,87)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/03/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol Plus

Cholesfytol®plus bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en 2 keer meer droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.). Cholesfytol®plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Rode gist rijst van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm bieft een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie.

Indicatie

Voor een goed cholesterolgehalte met een  goede spiertolerantie !

Gebruik van Cholesfytol Plus

Volwassenen vanaf 18 jaar : 1 tablet per dag, 's avonds

Ingrediënten Cholesfytol Plus

INGREDIËNTEN : vulstof : cellulose - rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - olijf droogextract (Olea europaea) 50 mg (equivalent aan 10 mg hydroxytyrosol) - vulsto en  : zetmeel, magnesiumstearaat - glansmiddelen  : polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - kleursto en : karmijn, ijzeride.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Cholesfytol Plus 84 tabletten
€ 32,50
€ 27,63

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor wie zijn cholesterol te hoog is. Ben overgeschakeld naar Cholesfytol plus en na enkele maanden is mijn cholesterol op een constante goede waarde
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt cholesterol te verlagen met succes ! Mijn cholesterol is al met 20 verlaagd. Er zijn geen bijwerkingen. Ben heel tevreden. Op plantaardige basis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al verschillende producten van het Ktuidvat geprobeerd maar met minder goede resultaten.. met verschillende vrienden over gesproken en deze gebruikte allemaal dit product Cholesfytol met zeer goede resultaten!!! Het proberen waard!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product dat doet wat het moet doen en dat op natuurlijke wijze. Een aanrader voor mensen die deze problematiek willen aanpakken op homeopatische wijze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesfytol neem ik dagelijks in om mijn cholesterolwaarden binnen de normaalwaarden te houden zonder last te hebben van spier- en gewrichtspijn wat ik wel had bij het innemen van de courante cholesterolverlagers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het product voldoet zeker aan mijn verwachtingen, ik was tevreden over de snelle levering en ik denk van de in de toekomst nog te bestellen aan Farma Line
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen ervaring met dit supplement, maar mijn vader neemt 1 tablet met eten per dag en het werkt bij hem. Zijn leeftijd is bijna 75 jaar. Ikzelf gebruik Arterin van omega pharma.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  cholesterol brengt mijn cholesterol naar beneden , het blijft wel nog iets hoger dan het zou moeten zijn , maar het is aanvaardbaar . ik heb minder last van bijwerkingen dan bij een gewoon geneesmiddel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Enige produkt dat geen vervelende bijwerkingen geeft vooral wat spierpijnen betreft! Sterke aanrader voor mensen die aan spieraandoeningen lijden dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote neemt cholesfytol plus nu reeds een geruime tijd. Na bloedonderzoek is het resultaat positief te noemen. Haar slechte cholesterol daalde met 20 punten. Uiteraard is ze tevreden met dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van onze dochter werd het product LYPANTHYL NANO vervangen door CHOLESFYTOL plus zonder tussenkomst van de huisdokter. De cholesterolgraad heeft zich zienlijk gestabiliseerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  1 tablet, van natuurlijke origine ,per dag zorgt voor een lagere cholesterolwaarde: En dit zonder de hinderlijke bijwerkingen van de reguliere cholesterolremmers.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen tabletten, zonder enige nasmaak. Mijn cholesterol is in drie maanden tijd gezakt van 236 naar 207. Goed resultaat, volgens mij. Ik houd vol!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele maanden gebruik van CHOLESFYTOL PLUS , mij voorgeschreven door mijn huisarts, is mijn resultaat, gecontroleerd bij bloedafname, absoluut bevredigend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een natuurlijk middel om cholesterol te verlagen in bloed. Werkt effectief na een aantal maanden opnieuw bloed gaan laten testen en mijn cholesterolwaarden waren gedaald, dus het werkt. Ik neem de "plus" variant omdat er een dubbel extract van olijf in verwerkt zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De prijs is alvast goed in vergelijking met de lokale apotheker! Ze zijn zeker nuttig want ik zie het reeds aan mijn bloedresultaten en ik voel er me goed mee...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens onze informatie is dit een doelmatig product tegen te hoge cholesterol. Het heeft geen bijzonder bijwerkingen zoals dit wel het geval is voor de meer klassieke producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tabletten helpen je bij het beheersen van je slechte cholesterol, je moet ze wel regelmatig innemen wil je echt resultaat hebben, bij mij helpt het zeker

Cholesfytol Plus kopen

Je kan Cholesfytol Plus van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol