€ 33,80
€ 25,35
Bespaar 25% (€ 8,45)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol Plus

Cholesfytol®plus bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en 2 keer meer droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.). Cholesfytol®plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Rode gist rijst van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie.

Indicatie

Cholesfytol Plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen. 

Gebruik van Cholesfytol Plus

Volwassenen vanaf 18 jaar: 1 tablet per dag, 's avonds.

Ingrediënten Cholesfytol Plus

Vulstof: cellulose - rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - olijf droogextract (Olea europaea) 50 mg (equivalent aan 10 mg hydroxytyrosol) - vulstoffen: zetmeel, magnesiumstearaat - glansmiddelen: polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - kleurstoffen: karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 33,80
€ 25,35

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  baat

  product gevraagd door de behandelende arts in plaats van statines die meer dan vervelende bijwerkingen hebben - het resultaat van het nemen van het medicijn in combinatie met een voedingssamenstelling kan alleen maar positieve effecten hebben. het zal nodig zijn om een bloedonderzoek te doen aan het einde van de doos om de realiteit van het nut van het nemen van dit medicijn te laten zien

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ideaal voor het verlagen van uw cholesterolgehalte

  En zeker minder agressief dan de statines die artsen je voorschrijven, die je onder andere sterke spierkrampen geven! Hier zijn het natuurlijke statines, afgeleid van rode rijstgist, monacholine K, die het cholesterolgehalte zachtjes verlaagt, zonder onaangename effecten, dat kan ik bevestigen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Cholesterol

  Zeer goed natuurlijk product op basis van rode rijst extract dat het gebruik van chemicaliën vermijdt en uitstekende resultaten geeft. Aanbevolen en gecontroleerd door middel van een jaarlijkse bloedafname.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol Plus kopen

Je kan Cholesfytol Plus van het merk Tilman , geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol