€ 3,57
€ 3,07
(€ 3,07 / 100 g)
Bespaar 14% (€ 0,50)

Omschrijving van Chesebrough Vaseline S

Vaseline, uitgevonden door Robert Chesebrough in 1872, is een distillaat uit paraffine dat bij kamertemperatuur vloeibaar wordt.
Het kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Dankzij de hoge concentratie vitamine A en E, is het een uitstekende vochtinbrenger. Het wordt ook vaak gebruikt in de wondverzorging en als cosmetisch product vanwege zijn regeneratieve eigenschappen.

Indicatie

Repareert gesprongen en schrale lippen.
Voedt de huid en voorkomt rimpels rond de ogen.
Hydrateert de droge huid.
Versnelt het wondgenezingsproces.
Smeermiddel.
 
€ 3,57
€ 3,07
(€ 3,07 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Chesebrough Vaseline S

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Vaseline zalf

  Chesebrough Vaseline S 100 g, is gemakkelijk te gebruiken voor de beschadigde huid, voor winterhanden- kloven. Ook voor kleine wondjes is Chesebrough Vaseline S 100 g een perfecte huidzalf. De vaseline is gemakkelijk op de beschadigde huid aan te brengen. De ruwe huid wordt hersteld na inwrijven, goed laten intrekken is belangrijk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  voor alles bruikbaar

  Veel betere verpakking dan vroeger, schroefdeksel vervangen door klikdeksel. Zeer zacht en voor vele dingen bruikbaar. Ik gebruik het bvb voor kloven.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer tevreden

  Zeer goed product voor het gebruik dat ik heb als vochtinbrengende crème voor mijn hielen. Ik heb het ook aanbevolen aan een van mijn zussen en een neef die dezelfde zorgen hebben en er ook zeer tevreden mee zijn. Er zijn alleen de zorgen dat het lang als vet blijft liggen zodat je niets hoeft aan te raken zoals sokken, schoenen of neven of zoals in mijn geval ik mijn voeten kan laten rusten terwijl het droogt. Ik heb andere producten geprobeerd die minder vet zijn, maar ik ben niet tevreden met de resultaten. Ik hoop dat ik je hier heb geholpen. Goedendag en dank aan het team.

  Was deze beoordeling nuttig?

Chesebrough Vaseline S kopen

Je kan Chesebrough Vaseline S van het merk Vaseline , geproduceerd door UNILEVER BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging
Seksualiteit > Glijmiddel
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten