€ 11,99
€ 10,55
(€ 52,75 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,44)

Omschrijving van Centaury / duizendgulden

Bach Centaury / duizendgulden

Kruidenpreparaat

Ingredienten
Alcohol 27 vol. % , tinctuur van duizendgulden bloesem.

Gebruik:
2 Druppels mengen in een glas water (100 ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag.
Maximaal 20 druppels per dag. 
 

Fabrikant
A. Nelson & Co Ltd.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Distributeur Benelux
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Indicatie

Zwakke wilskracht en/of onderdanig.

Gebruik van Centaury / duizendgulden

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.

Ingrediënten Centaury / duizendgulden

Alcohol 27 vol. %, tinctuur van duizendguldenkruid bloesem.

€ 11,99
€ 10,55
(€ 52,75 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Centaury / duizendgulden

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  prima product

  goed werkend product in een handige verpakking

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Nadat ik het boek las over Bach remedies, was ik onmiddellijk van plan om deze essences eens te proberen. Ik zocht er zorgvuldig een vijftal uit, die van toepassing waren op ons. (mijn man en ik) Ik mengde er een drietal per persoon, we drinken deze nu dagelijks opgelost in een fles water. We voelen ons goed, maar dat kan natuurlijk ook zijn doordat we dus bewust meer water drinken ...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer tevreden over het produkt zelf en blij dat ik het bij jullie gevonden heb. Alles was mooi verpakt en veilig thuis bezorgd. De volgende dag had ik het pakje al in huis. Bedankt!

  Was deze beoordeling nuttig?

Centaury / duizendgulden kopen

Je kan Centaury / duizendgulden van het merk Bach , geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie