€ 24,71
€ 20,76
(€ 41,52 / l)
Bespaar 16% (€ 3,95)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling

CB12 MONDSPOELING – UW DAGELIJKSE SHOT VERTROUWEN.
- Garandeert een topfrisse adem dankzij zijn krachtige en unieke, gepatenteerde formule.
- Biedt 12 uur bescherming dankzij zijn langdurige effect.
- Boost uw vertrouwen met zijn wetenschappelijk bewezen, veilige en doeltreffende werking.

De krachtige en unieke combinatie van zinkacetaat en chloorhexidine in CB12 neutraliseert de vorming van stoffen die een vieze adem veroorzaken. De unieke en gepatenteerde formulering van CB12 bindt aan de slijmvliezen van de mond, de tanden en de tong, en garandeert 12 uur lang een frisse adem. Wetenschappelijke studies met behulp van instrumenten die speciaal ontwikkeld zijn om de zwavelgassen die vieze geurtjes veroorzaken, op te sporen, en klinische studies hebben aangetoond dat CB12 veilig, doeltreffend en langwerkend is.

Indicatie

Oorzaak van slechte adem
Veel mensen denken dat kruidig voedsel, koffie drinken of maagproblemen een slechte adem veroorzaken. Toch is dat meestal niet zo: in 90% van de gevallen moeten we de oorzaak namelijk in onze mond zoeken.
We hebben allemaal bacteriën in onze mond, die achter op onze tong en tussen de tanden en in de tandholten zitten. Deze bacteriën hebben de belangrijke taak onze mond schoon en gezond te houden. Ze leven van achtergebleven voedselresten (eiwitten), die ze afbreken. Tijdens dit proces produceren ze ook stinkende zwavelgassen met een slechte adem als gevolg.
Er zijn andere oorzaken van een slechte adem:
- dieet, bepaalde voedingsmiddelen
- behandelingen of geneesmiddelen
- bepaalde systemische ziekten (diabetes, lever- of nieraandoeningen)
- hormonale oorzaken (zwangerschap, menopauze)

Gebruik van CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling

CB12 gebruik je als mondspoeling. Het handige automatische doseersysteem zorgt ervoor dat je bij elke spoelbeurt voldoende gebruikt.
1. Verwijder de dop van de fles
2. Houd de fles in een hoek van 45° graden schuin naar beneden
3. Houd de opening van de fles boven de dop of een glas
4. Druk de rode knop in en houd deze ingedrukt: het doseersysteem zorgt voor een automatische dosering van 10ml
5. Spoel de mond een ½ - 1 minuut. Gorgel kort en spuug daarna uit. Het is niet de bedoeling dat je CB12 doorslikt. Naspoelen met water is niet nodig.
6. Twee keer op een dag spoelen voor 24 uur zekerheid over je adem, bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds na een poetsbeurt.


Ingrediënten CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling

De werkzame bestanddelen van CB12 zijn Zinkacetaat (0,3%) en Chloorhexidinediacetaat (0,025%). Deze stoffen kennen een synergistische werking waardoor VZV's (vluchtige zwavelverbindingen) in uitgeademde lucht worden geëlimineerd en bijgevolg ook een slechte adem wordt geëlimineerd. CB12 bevat ook natriumfluoride (0,05%), wat de vorming van cariës voorkomt. CB12 bevat 1,8% alcohol maar dient enkel om het muntaroma in oplossing te brengen.

Waarschuwing

CB12 kan worden gebruikt vanaf 8 jaar.

Voorkom een slechte adem: the power is yours!
- Poets je tanden minstens twee keer per dag
- Maak de ruimtes tussen je tanden en kiezen elke dag schoon met flossdraad, tandenstokers of ragertjes
- Ga minimaal eens per jaar naar de tandarts of mondhygiënist voor controle en eventueel een gebitsreiniging
- Eet gezond, gevarieerd en vezelrijk
- Spoel tweemaal per dag met CB12, bijvoorbeeld ’s ochtends en ’s avonds na het tandenpoetsen, zodat je de hele dag verzekerd bent van een goede adem. CB12 werkt direct.
- Gebruik CB12 boost als aanvulling op CB12 mondspoeling. Makkelijk voor onderweg voor op die momenten dat je extra zekerheid nodig hebt. Gebruik CB12 boost bijvoorbeeld na het eten van een kruidige maaltijd, het drinken van een kop koffie of na een sigaret. CB12 boost heeft een frisse mint smaak en actieve ingrediënten die zorgen voor een fris mondgevoel en goede mondgezondheid. 
€ 24,71
€ 20,76
(€ 41,52 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Cb12 slechte adem 12u mondspoeling

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens medicatie heb ik last van slecht ruikende adem. Reeds heel veel soorten middelen geprobeerd. Dit is het enige middel die helpt en uw tandglazuur niet aantast.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik hou van dit unieke mondspoelmiddel dat niet alleen een slechte adem neutraliseert in plaats van deze alleen maar te maskeren, maar ook fluoride bevat om mijn tanden te versterken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik de CB12 mondspoeling heb leren kennen, gebruik ik het dagelijks ('s morgens) tot grote tevredenheid van mijn omgeving. In de loop van de dag neem ik nog wel geregeld een kauwgom van CB12.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  iedere morgen even spoelen en je mond is fris voor een lange tijd, CB12 heeft een zachte smaak en is zeer doeltreffend. Zou dit product niet meer kunnen missen , ook zeer goed tegen bacteriën.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangenaam in gebruik. Geeft je een boost in zelfvertrouwen! Frisse en intense smaak. De fles heeft een makkelijk te gebruiken doseerdop. Voor een fris gevoel doorheen de dag!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product dat een gevoel van frisheid houdt en voldoet aan de verwachtingen en indicaties van de leverancier. De ietwat hoge prijs wordt gerechtvaardigd door de doeltreffendheid ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Thealoz duo vindt ik persoonlijk na zoveel andere druppels te gebruiken tot nu toe de beste voor mijn extreem droge ogen. Wel vindt ik het beetje ongemakkelijk bij gebruik. Duurt even voor de druppel valt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is écht een supergoed product. Het zorgt ervoor dat je de hele dag een aangename, frisse adem hebt. Je gebruikt het s'morgens na het tandenpoetsen en de rest van de dag zit je safe !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product is efficiënt, de leveringsservice en de verpakking vervult zijn functie. De deadline is gehaald, maar het is niet nodig om naar het afgiftepunt te gaan tot de dag na de bevestigingsmail.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de cb12 geprobeerd, het spoelt goed, smaakt niet slecht in de mond. Ik denk niet dat het een hele dag beslaat, maar het lijkt een paar uur actief te zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Iets duurder dan de gewone mondspoeling, maar heeft geen slechte smaak in de mond en vooral je hebt echt wel het gevoel dat je een heel frisse mond hebt de ganse dag door.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Concurrerende prijs wanneer ik mijn bestelling plaats! Aangenaam om een product te gebruiken dat de mond verfrist en effectief is in geval van een slechte adem. Hij is niet agressief.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product. Helemaal niet irriterend voor de keel, frisse adem. Misschien niet voor 12 uur, maar gaat lang mee. Grote, meer kosteneffectieve verpakkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor wie slechte adem heeft. Gebruikten dit al een tijdje maar bij Farmaline hebben we nu 500 ml gekocht ipv 250 ml. Prijs zeer voordelig. Levering zeer snel. Dus topproduct en topsevice.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer verfrissend product,smaakt erg naar pepermunt maar dat bevalt me wel.Of het echt effect heeft moet je aan mijn naasten vragen maar vermoed van wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super effectief tegen hardnekkige slechte adem. Het mondwater heeft een frisse smaak en is een 7-tal uren werkzaam. Bij halitose best 2 x per dag gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt effectief tegen slechte adem (alternatief van Kruidvat heeft weinig effect),gemakkelijk in gebruik,mijn partner gebruikt het elke ochtend.Werkt niet zo goed bij bv.sterke lookgeur.Is wel niet zo goedkoop.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben niet tevreden over dit produkt. Ik had gehoopt dat mijn slechte ochtendadem (door de hoeveelheid medicatie) minder ging zijn, maar spijtig genoeg merk ik er niet veel van. je krijgt inderdaad een frisse adem na het spoelen maar dat doen andere merken ook (en goedkoper).

CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling kopen

Je kan CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling van het merk CB12, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling CB12 of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Anti-Tandplak
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Frisse Adem
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Frisse Adem