€ 13,95
€ 10,60
(€ 17,67 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 3,35)
Promotie 24% korting

Omschrijving van Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio

Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio is een sterk insectwerendmiddel op basis van natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. Biedt tot 6 uur bescherming tegen beten en steken van (malaria)muggen, teken en midges.

Wil je tijdens zwangerschap of borstvoeding een insectwerendmiddel gebruiken, dan is Natural een logische keuze, omdat het product amper door de huid wordt opgenomen.

Indicatie

Care Plus Anti-Insect Natural Bio is gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. De werkzame stof Citriodiol is effectief tegen stekende insecten en teken en biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten. Natural is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden en de gevoelige huid. 

Bevat geen DEET en tast geen kunststoffen aan.

Gebruik van Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio

We adviseren om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Voor optimale bescherming tegen beten en steken adviseren wij de gehele onbedekte huid in te smeren met Care Plus Anti-Insect DEET, Natural of Sensitive.

Breng het insectwerendmiddel gelijkmatig aan met de palm van de hand. Voor bescherming in het gezicht, verdeel een kleine hoeveelheid van het insectwerendmiddel met de vingers over het gezicht. Was vervolgens de handen en breng het aan op de rug van de hand. Houd de vingers altijd vrij i.v.m. consumptie van eet- of drinkwaren.

Breng bij kinderen het insectwerendmiddel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen.
€ 13,95
€ 10,60
(€ 17,67 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  un spray naturel , et bio en plus !! c'est super !!

  PRATIQUE , facile à l'emploi,! et est en plus , bio ! que vouloir de plus !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer goed product

  Ik heb lang geaarzeld om te kiezen tussen alle beschikbare producten en uiteindelijk ben ik zeer tevreden met mijn keuze: dit product is effectief, heeft een samenstelling van de juiste ingrediënten, de geur is aangenaam en relatief discreet. Kortom, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ik ben van plan om het volgend jaar te kopen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Weg insecten

  Houdt insecten (vooral tegen muggen gebruikt) op afstand. Helpt effectief. Middel om altijd op zak te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?

Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio kopen

Je kan Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio van het merk Care Plus , geproduceerd door TROPENZORG BV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Care Plus Anti-Insecten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten