€ 24,95
€ 22,70
Bespaar 9% (€ 2,25)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cameleone Aquaprotection Onderbeen Transparant M

Cameleone Aquaprotection is een waterbestendige hoes die dient om gipsen en andere medische verbanden te beschermen bij het nemen van een douche of bad.
€ 24,95
€ 22,70

Laatste reviews en ervaringen met Cameleone Aquaprotection Onderbeen Transparant M

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Deze gipsbeschermer is al stuk na 3x douchen. De rubberen joint is los gekomen van de ring. Ik heb iets anders moeten bestellen. Deze bestelling zou vandaag aankomen maar is er ook nog niet.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  In 1ste instantie lijkt het niet goedkoop aangezien je er naderhand niets meer mee bent MAAR het is een ongelooflijk gemak! Op die manier is het dus ECHT meer dan zijn geld waard! Het gevoel dat je jezelf normaal kan douchen zonder dat er water in je gips loopt en bovendien alle normale handelingen kan uitvoeren zonder erop te moeten letten, dat is in geen woorden uit te leggen hoe fantastisch die Cameleone Aquaprotection is! Ik raad het IEDEREEN aan die in de gips zit! Een PLUIM voor de uitvinder en dankjewel Farmaline dat jullie dit in jullie gamma hebben!

  Was deze beoordeling nuttig?

Cameleone Aquaprotection Onderbeen Transparant M kopen

Je kan Cameleone Aquaprotection Onderbeen Transparant M van het merk Cameleone , geproduceerd door COVARMED , bestellen in België bij FARMALINE