€ 39,90
€ 35,91
Bespaar 10% (€ 3,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Bromelain 500mg

Bromelaïne wordt al sinds 1957 verkocht als voedingssupplement. Er zijn inmiddels vele wetenschappelijke artikelen over verschenen, met name in Japan en Duitsland. Het is een enzym dat onttrokken wordt aan ananas en de afbraak van eiwitten ondersteunt. Waarschijnlijk speelt het ook een rol bij de afbraak van vetten. Dit preparaat bevat 415 mg (2400 Gelatin Digesting Units (GDU)) bromelaïne, de sterkste variant die bestaat. Reuma, artritis, inflammatoire ziektebeelden, wondhelend, slechte vertering (meteorisme, flatulentie)

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik van Deba Bromelain 500mg

1 à 3 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Bromelain 500mg

Iedere plantaardige capsule bevat: Bromelaïne (uit ananas) (2400 GDU) 500 mg
€ 39,90
€ 35,91

Laatste reviews en ervaringen met Deba Bromelain 500mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Waarom Martine schrijf je een review als je het product niet kent of uitgeprobeerd hebt en geef je maar een score van 3/5. ik kan u persoonlijk bewijzen dat Bromelein een uitstekend middel is. Jaren geleden kom ik geen gras meer afrijden, haag afscheren, .... Nu kan ik dat allemaal terug, wel met beperking van een bestaande discus hernia L5/S1 natuurlijk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  we hadden over dit product een artikel gelezen maar we zijn nog maar net begonnen met het in te nemen... Mijn waardering over dit product zal later volgen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Bromelain 500mg kopen

Je kan Deba Bromelain 500mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE