Farmaline Logo

Kies uw taal
Terug naar het overzicht

Brava Elastic Tape XL 12076 20 stuks

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
€ 28,05
€ 25,25 Bespaar 10%
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

De Brava® Elastic Tape is ontworpen om de randen van de huidplaat op hun plaats te houden, zodat de huidplaat niet loskomt. De tape is elastisch, zodat hij de vorm van uw lichaam volgt en zorgt dat u zich vrij kunt bewegen. Dit product biedt meer zekerheid en een langere draagtijd van uw opvangmateriaal. De tape is ook huidvriendelijk doordat hij vocht absorbeert. U kleeft naar behoefte één of twee stukjes over de randen van de huidplaat.

Gebruik

Brava® Elastic Tape wordt over de randen van een huidplaat geplaatst voor een groter gevoel van veiligheid. Het ontwerp van de Brava® Elastic Tape XL met een breder kleefoppervlak in vergelijking met de originele Elastic Tape bedekt meer van de buik en biedt extra ondersteuning door ervoor te zorgen dat de randen van de huidplaat niet omhoogkomen of oprollen. Het is ontworpen om zelfs tijdens het sporten en soortgelijke activiteiten een groter gevoel van veiligheid te bieden. De Brava® Elastic Tape kan worden gebruikt met alle SenSura® Mio-huidplaten en er kunnen twee stukken tape worden gebruikt, afhankelijk van de individuele behoefte aan ondersteuning. Het maakt deel uit van het Brava® Elastic Tape-portfolio, dat is ontwikkeld met nieuwe BodyFit Technology®, dat een tape-oplossing biedt voor verschillende lichaamsmaten en -vormen.
Brava Elastic Tape XL 12076 20 stuks
€ 28,05
€ 25,25
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Brava Elastic Tape XL 12076 20 stuks
€ 28,05
€ 25,25
Product niet beschikbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Combineer dit product met

Bekijk het product hieronder als alternatief!


Brava Elastic Tape XL 12076 kopen

Je kan Brava Elastic Tape XL 12076 van het merk Coloplast , geproduceerd door COLOPLAST BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Stoma

Coloplast