€ 8,99
€ 7,82
Bespaar 13% (€ 1,17)

Omschrijving van Thermoscan lensfilters LF40

Voor nauwkeurige en hygiënischere temperatuurmeting
Met wegwerplensfilters van Braun kan de temperatuur nauwkeurig en hygiënisch worden gemeten. Het is belangrijk dat de ThermoScan®-lensfilter van Braun op de temperatuursensor na elke meting wordt vervangen. Dankzij wegwerplensfilters kan de thermometer op een hygiënische wijze worden gebruikt zonder dat de sensor hoeft te worden gereinigd of gedesinfecteerd, en ze elimineren nagenoeg het risico van kruisbesmetting. Als na elk gebruik een nieuwe lensfilter van Braun wordt aangebracht, voorkomt dat bovendien dat vuil of oorsmeer zich ophoopt en het filtermembraan verstopt raakt, wat onnauwkeurige meetresultaten tot gevolg zou kunnen hebben.
 
De nieuwe gecertificeerde wegwerplensfilters van Braun zijn tevens BPA- en latexvrij voor een veiliger gebruik.
- Vrij van BPA (bisfenol A) voor meer veiligheid
- Latexvrij voor meer veiligheid
Lensfilters van Braun zijn speciaal ontworpen voor gebruik bij thermometers van Braun en bieden, in tegenstelling tot merkloze filters die een goede werking van temperatuursensor verhinderen, volledige nauwkeurigheid. Het logo van Braun op elke lensfilter garandeert de meest nauwkeurige meetresultaten.

Gebruik van Thermoscan lensfilters LF40

Stap 1: breng vóór elke meting een nieuwe lensfilter aan op de punt van de thermometer;
Stap 2: meet de temperatuur met de lensfilter op de thermometerpunt;
Stap 3: gooi de gebruikte lensfilter na elke meting weg; druk op de uitwerpknop onder de thermometerpunt om een lensfilter te verwijderen.

Ingrediënten Thermoscan lensfilters LF40

40 lensfilters per doos
Lensfilters kunnen bij alle modellen van de ThermoScan®-oorthermometers van Braun worden gebruikt.
€ 8,99
€ 7,82

Laatste reviews en ervaringen met Thermoscan lensfilters lf40

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig, de wegwerptips van Brauwn zijn hier veel goedkoper dan elders en zijn geschikt voor veel thermometers. Zeer praktisch en gebruiksvriendelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb de lenzen erbij gekocht omdat het altijd handig is reserve in huis te hebben. Ze zitten in een mooi doosje verpakt dat goed onder in de doos van de thermometer kan. Prima product voor aanvulling!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nergens was dit nog te vinden ook niet bij mijn apotheker maar hier wel dus kben heel blij dat ik het hier nog kon bestellen.want mijn thermometer is al 7jaar oud nu.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zijn prima lensjes/filters doen wat ze moeten doen. Al denk ik dat wanneer je hem alleen gebruikt! Je zo'n lensje best 2 keer kan gebruiken.De prijs is redelijk voor eenmalig gebruik zou je zeggen ze mogen wat goedkoper
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De lensfilters passen perfect op de Braun oorthermometer. De filters worden in een doosje geleverd welke zodanig opengemaakt kan worden zodat het niet nodig is om met je handen eraan te komen i.v.m. de hygiëne.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed item vooral wanneer u vaak gebruik maakt van de thermometer die ik vaak ziek ben soms veranderen de tip is belangrijk omdat de waarde kan iets veranderen dan hygiëne kwestie

Thermoscan lensfilters LF40 kopen

Je kan Thermoscan lensfilters LF40 van het merk Braun, geproduceerd door KAZ EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Thermometers