€ 24,90
€ 21,66
Bespaar 13% (€ 3,24)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Boswellia Extract 400mg

Boswellia-400

Gebruik van Deba Boswellia Extract 400mg

1 à 2 capsules per dag met de maaltijden.

Ingrediënten Deba Boswellia Extract 400mg

Boswellia Serrata extr. 400 mg (60% boswelliazuur) (Wierrook), Hydroxy-propyl-methylcellulose (V-caps, omhulling), siliciumdioxide (antiklontermiddel), cellulose (stabilisator), magnesiumstearaat (antiklontermiddel).

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Waarschuwing

- Vrij van allergenen.
- Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
- De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.
- Een voedingssuplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 24,90
€ 21,66

Laatste reviews en ervaringen met Deba boswellia extract 400mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Boswellia is een prima ontstekingswerend product dat alleen of samen met andere middelen kan gebruikt worden. Op die manier is het uitstekend tegen artrose en artritis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem ik al sinds 2005, in eerste instantie tegen gewrichtsontstekingen. Na wat gegoogle leerde ik ook dat dit kruid goed is voor nog veel andere zaken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is de eerste doos en er is een kleine verbetering aan de knieën, ik zal de tweede doos beginnen en u zult op de hoogte blijven binnen een goede maand
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  twee keer per dag boswellia nemen in combinatie met andere immupern en probiamax producten geeft mij een veel aangenamer wooncomfort, darmklachten verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een degelijk goed product werkt goed maar na drie weken voelt u het effect. je moet het wel een lange termijn nemen om het resultaat te behouden. het is goed te verdragen en zijn geen neven effecten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Boswellia extract is een product om ontstekingen in het lichaam weg te doen. Zeker voor de gewrichten is dit ideaal. Je kan het nemen samen met glucosamine. Het moet wel 400 mg zijn om te werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien de heel korte periode dat ik dit product neem, kan ik nog niet veel zeggen over eventuele resultaten. Nochtans neem ik het product op sterk aanraden van een goede vriendin die het bij Farmaline koopt en het reeds geruime tijd neemt met grote tevredenheid. Daarom geef ik Boswellia ook de score 5.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product gebruik ik al lang en ben zeer tevreden vooral de hoge dosering en goeie prijs werkt goed voor de darmen en ontstekingen ook de omvang van de capsules zijn ok
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed tegen mijn reuma, artrose en astma. Echt een goede ontstekingsremmer! Ik kan deze iedereen aanraden die zulke gezondheidsproblemen heeft! top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een middel dat ik gebruik om mijn artrose te bestrijden en tevens de pijn te verminderen, van chemische middelen heb ik altijd teveel last van bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neel ik al even in. Heeft zeker resultaat. Hierdoor wordt alles beter opgenomen waardoor organisch alles beter loopt en sneller op punt komt. Ik ben er zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn gezondheid is heel belangrijk, vandaar mijn 'Boswellia Extract' bestelling. Na 4 dagen merkte ik reeds een groot verschil. De levering verliep snel en probleemloos.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is een uitstekend product voor gewrichtspijn. Ik associeer het met Harpago. Na 2 dagen gebruik merk ik al een groot verschil.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het tegen ontsekingen, maar nog maar een week dus ik heb nog niet veel effect hiervan, maar gezien de andere positieve commentaren heb ik er het volste vertrouwen in.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik boswellia neem heb ik geen pijn meer in mijn rug. Het werkt vrij snel. Ik neem ze niet constant. Alleen als ik pijn in mijn rug heb.Ik ben zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem boswellia samen met curcuma nu één maand en moet zeggen de pijn in de vingers(artrose) is veel minder ik ga nog even door met boswellia en curcuma
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hadden veel over het product gehoord en gelezen. Zou een sterke natuurlijke ontstekingsremmer zijn. Ondertussen bijna een maand aan het innemen en geen enkele bijwerking enkel positieve ervaring tot nu toe.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds jaren last van artrose in de duimgewrichten. Steeds constante pijn. Ik neem nu een maand Boswelia en het is heel wat beter. Nog afwachten wat dit op termijn geeft, maar nu alvast zeer tevreden.

Deba Boswellia Extract 400mg kopen

Je kan Deba Boswellia Extract 400mg van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten