€ 4,95
€ 4,16
Bespaar 16% (€ 0,79)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Blox Oordopjes Slapen (Cylindrisch)

Dankzij de cilindrische vorm nemen deze oordopjes moeiteloos de vorm van elke gehoorgang aan.

Resultaat: een optimale demping van het lawaai en een uitstekend behoud van de oordopjes in het oor zodat ze ‘s nachts niet uit het oor kunnen vallen. Dankzij het zacht terugverend polymeerschuim zetten deze oordopjes langzaam uit waardoor ze uiterst comfortabel zijn.

- Dempingswaarde: 28dB
- Cilindrisch schuim: neemt de vorm van de gehoorgang aan voor een uitstekend behoud in het oor
- Zeer goede demping van het lawaai zonder "zich van de buitenwereld af te sluiten" (wekker, alarm, ...)
- Herbruikbaar, wasbaar
- Verpakking van 4 paar + opbergdoosje

Indicatie

Gehoorbescherming die zich aan alle gehoorgangen aanpast. Standaardmaat.

Oordopjes uit cilindrisch schuim zijn vooral aanbevolen voor sterke geluidshinder.
Belangrijke klanken zoals wekker, alarm, … blijven hoorbaar.

Ingrediënten Blox Oordopjes Slapen (Cylindrisch)

Samenstelling: polymeerschuim. Hypoallergenisch.
€ 4,95
€ 4,16

Laatste reviews en ervaringen met Blox oordopjes slapen (cylindrisch)

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Als ik ze aan doe hoor ik de geluiden om me heen niet meer, maar het alarm gaat af. Ze zijn eenvoudig in het kanaal te plaatsen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede oordopjes toch nog iets beter dan de conische. Ga ze zeker nog bestellen. Werken zeer goed. Al de beste die ik ooit heb geprobeerd. Doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het geluidsdempings effect is zeer goed. De oordopjes passen zich heel goed aan je oor aan. Zeer positief ook dat je ze kan wassen en herbruiken. Handig meegeleverd dooosje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om s'middags een dutje te doen. Overdag is er veel omgevings- geluid. Met deze oordopjes wordt het gefilterd. Daarom gebruik ik ze af en toe.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  De oordopjes zitten gemakkelijk in de oren, maar zijn wat aan de korte kant waardoor ik ze vaak heel moelijk uit mijrn gehoorgang kan verwijderen 's morgens.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb vroeger al cilindrische oordoppen gehad maar vond ze de laatste jaren niet meer in de winkels in mijn omgeving. Andere oordoppen hielpen mij niet of nauwelijks. Er komen te veel geluiden door. Ondertussen heb ik al een voorraad van verschillende soorten oordoppen waarover ik niet tevreden ben. Nu ik deze cylindrische Blox Oordopjes gevonden heb bij Farmaline, heb ik terug wat het beste bij mij past waardoor ik zonder lawaai kan slapen. Top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zalig als je kunt doorslapen en niet wakker wordt van het snurken van die langs je ligt.He voelt zacht aan in je oor , heb er geen hinder van een goed middel voor een goede nachtrust.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Houdt het geluid zeer goed tegen. Past zich perfect aan aan de gehoorgang; Geen hinder bij het slapen, ook niet bij zijlig. Levering zonder problemen! een aanrader!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze beschermingen voldoen aan mijn verwachtingen en zijn zeer comfortabel. Ze blijven goed zitten en nemen goed de vorm van de gehoorgang aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product, zeer snelle levering en in zeer goede staat, ik ben altijd tevreden over de benodigdheden besteld bij Farmaline, nooit mogen klagen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijn om in te slapen. De mogelijk gevreesde stilte stoort niet bovendien hoor je je wekker nog. Blokkeert gesnurk 's avonds en de vogels in de vroege ochtend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed, de levering is van uitstekende kwaliteit , wij zullen in de toekomst nog bestellingen doen , ook de betaling via de visa kaart loopt ook uitstekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oordopjes zijn echt een super goede koop. Ze sluiten het geluid volledig af zodat ik eindelijk eens kan slapen zonder gestoord te worden. Een echte aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij zijn deze oordopjes een wondermiddel. Ik kon niet meer vast slapen en ik kwam van het minste geluid wakker. Deze oordopjes helpen me om een ganse nacht aan één stuk door te slapen. éénmaal in de gehoorgang voel je ze bijna niet meer zitten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van alle soorten en modellen oorstopjes die ik al getest heb, blokkeren deze geluid het best. Ze zijn ook erg confortabel: ze geven geen oorpijn als je ze een hele nacht hebt gedragen, in tegenstelling tot andere modellen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik had drie verschillende modellen genomen, het is deze bescherming die mij de beste bescherming tegen lawaai bood. Let op dat je ze niet te ver in de gehoorgang duwt, want dan is het soms een beetje moeilijk om te herstellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oordopjes zijn eenvoudig te gebruiken en bieden uitstekende geluidsisolatie. Ze beschermen je efficiënt tegen het minste geluid (bvb. vliegtuigen) dat je 's nachts kan wakker maken. Op reis neem ik ze altijd mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 'verslaafd' aan deze oordopjes. Mijn man is hevige fan van snurken, en zonder mijn dopjes doe ik geen oog dicht. Dankzij de dopjes is het rustig slapen!

Blox Oordopjes Slapen (Cylindrisch) kopen

Je kan Blox Oordopjes Slapen (Cylindrisch) van het merk Blox, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Festival of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Oorbescherming