€ 4,95
€ 4,21
Bespaar 15% (€ 0,74)

Omschrijving van Blox Oordopjes Slapen (Conisch)

U slaapt slecht door te veel lawaai? De standaardmaten doen pijn of zijn onaangenaam om te dragen?
BLOX heeft de oplossing dankzij dit model: stilte en comfort zijn inderdaad verenigbaar! De oordopjes, die een conische vorm hebben en gefabriceerd zijn uit polyurethaanschuim, sluiten soepel aan op de gehoorgang. Hierdoor vermindert de druk gevoelig. Daarnaast bieden ze een goede geluidsdemping. Zeer gemakkelijk te gebruiken. Een klein gebaar volstaat om u opnieuw het plezier te doen beleven van het in alle rust inslapen.

- Dempingswaarde: 27dB
- Kleiner formaat + ultrazacht schuim: waarborgt comfort voor nauwe of gevoelige gehoorgangen
- Zeer gemakkelijk in te brengen dankzij de conische vorm
- Verpakking van 4 paar + opbergdoosje

Indicatie

Gehoorbescherming die geschikt is voor nauwe of gevoelige gehoorgangen.

Ingrediënten Blox Oordopjes Slapen (Conisch)

Samenstelling: polyurethaanschuim. Hypoallergenisch.
€ 4,95
€ 4,21

Laatste reviews en ervaringen met Blox oordopjes slapen (conisch)

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voor hetgeen ik ze nodig heb, namelijk het gebrul van de motor van m'n frigo-trailer vlak achter m'n bed in m'n cabine(ik ben namelijk vrachtwagenchauffeur) houden in dit geval niet genoeg geluid tegen. Wel zacht om te dragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De oordopjes zijn zeer zacht voor de oren en houden toch heel goed geluid tegen. Ik heb al veel merken gebruikt maar deze zijn zeer goed. Ik gebruik ze voor's nachts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De zoektocht naar een goed oordopje kan bijzonder lang zijn, ieder oor is nu eenmaal verschillend. Deze bevallen mij tot nu toe het beste. Ze zitten in een plastic doosje dat achteraf als pillendoosje dienst kan doen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Redelijk harde en drukkende oordoppen die 's nachts uit je oren vallen bij het slapen. Wij hebben al betere in huis gehad, deze zullen we niet meer in huis halen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede dopjes wel iet minder afsluitend dan de cylindische. Dus ga ik beter de cylindisch bestellen. Maar voor bepaalde doeleinde waarschijnlijk voldoende.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij persoonlijk geen goede oplossing gezien dit niet in mijn oren vasthoudt. Omwille van deze persoonlijke reden kan ik ze niet aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oorstopjes van goede kwaliteit. Heel zacht voor de oren en voelen zacht aan. Een aanrader, ik zou deze volgende keer zeker opnieuw bestellen. Ook goede prijs kwaliteit verhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikt reeds een klein jaartjes oordopjes om beter te kunnen slapen wat voor mij een heel goed resultaat geeft. Ik vat moeilijk de slaap aan en zeker als ik dan van alles nog hoor. Na het gebuikt van de normale ronde oordopjes zijn deze Conische een stuk beter en zachter
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oordopjes zijn licht, makkelijk in te brengen, maar jammer, ze schieten er bij mij heel snel weer uit. Ik denk dat het voor sommigen misschien wel goed past, maar niet voor mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpen goed bij geluid om te slapen, maar blijven niet altijd volledig zitten. Ze voelen zacht aan en zitten in een handig doosje. Kunnen ook meermaals gebruikt worden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het past perfect bij mij wat geweldig is dat we zijn wekker nog steeds kunnen horen en niet de slagen van zijn hart zodat we ze goed kunnen verpletteren zodat ze goed in het oor passen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede oodopjes, voorgevormd en klaar voor gebruik. Sluit perfect aan door de conische vorm en spant niet te hard zodat je ook gemakkelijk kan doorslapen
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer comfortabele gehoorbescherming, aangepast aan de morfologie van de gehoorgang, maar nog niet alle schadelijke nachtgeluiden absorberen (gewrichtssnurken)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Niet al te duur en toch doeltreffend. Zit nu standaard in mijn toilettas voor op reis in een hotelkamer te gebruiken. Neemt wel niet alle lawaai weg, maar toch veel.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Gehoorbescherming die geschikt is voor nauwe of gevoelige gehoorgangen, dat staat in de omschrijving. Niets is minder waar. Ik krijg die dingen niet normaal in mijn oren en als ze er eenmaal inzitten en ik draai me om, dan schieten ze er weer uit. Ik ben blij dat ik maar een doosje van 4 paar heb besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Passen heel goed, slaap er nu heel lekker mee. De bestelling was vlot afgeleverd. Product was ook heel gemakkelijk te vinden in de Online winkel van Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om rustig te kunnen slapen. Neemt het achtergrond lawaai weg, maar je wekker is nog zeer goed hoorbaar. Geen hindererlijk gevoel, soms een beetje knellend, maar dat went snel. Gebruik ze intussen 3 jaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gele oordopjes van Blox zijn niet te groot en lekker zacht. De oordopjes zijn gemakkelijk in de oren te brengen en blijven zeer goed zitten; ze zijn nog geen enkele keer uitgevallen. Goed geluidsdicht.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oordopjes vind ik niet zo leuk om te dragen, ik heb hier een te afgesloten gevoel bij en ligt ook niet aangenaam als je op je zij en dus op je oor slaapt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Houdt het geluid min of meer tegen. Past zich aan aan de gehoorgang; Geen hinder bij het slapen, ook niet bij zijlig. niet zo ideaal voor mij Levering zonder problemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oordopjes die ik al gehad heb. Ze zijn heerlijk zacht en doen helemaal geen pijn aan de gehooringang, wat vroeger bij een ander merk wel het geval was en ze duwden ook enorm waardoor ik gehinderd was tijdens m'n slaap. In alle opzichten verdienen deze oordopjes geen 5/5 maar een 10/5 :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede oordopjes. Prijs/kwaliteit in overeenstemming. Gemakkelijk in gebruik en handig verpakt. Ik gebruikte reeds andere merken, maar deze zijn de beste.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze conische oordoppen zitten voor mij veel beter dan de grotere exemplaren. Deze dopjes veroorzaken geen druk meer. Voorheen had ik irritatie, maar dit geneest nu vlot.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zachte oordopjes schermen het lawaai af vanwege mijn wat te energieke buren; vooral omdat door mijn beroep mijn slapengaan niet overeenkomt met de normale uren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede oordopjes, ze zijn perfect om te slapen! Ze zijn veel zachter dan de andere soorten waardoor je oren 's ochtends geen pijn doen (door een mindere druk)!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een nauwe gehoorgang en dacht eindelijk de geschikte oordopjes gevonden te hebben. Niet echt. De eerste nacht ging het goed maar de volgende nachten bleven ze al niet meer zitten zoals zou moeten. Jammer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is zo'n 10 % goedkoper dan bij mijn normale apotheker. Dag na betaling geleverd. Super snel Identiek zelfde produkt als reeds gekocht bij de lokale apotheker. relatief goedkope oordopjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficiënte geluidsdemping, als je licht slaapt. Laat je toe om met open raam te slapen zonder met de vogeltjes wakker te worden. Ook op hotel zeker niet te vergeten, om je nachtrust te verzekeren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze blox oordopjes zitten van de eerste keer comfortabel en blijven ook zitten gedurende de nacht, ze gaan ook heel lang mee en men kan ze ook wassen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  aangenaam om dragen

Blox Oordopjes Slapen (Conisch) kopen

Je kan Blox Oordopjes Slapen (Conisch) van het merk Blox, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Oren
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Accessoires