Biover Magnesium Forte Nm 45 capsules

€ 7,49
€ 6,59
Bespaar 12% (€ 0,90)

Omschrijving van Biover Magnesium Forte Nm

Biover Magnesium Forte: Magnesium is essentieel voor het leven. een volwassene heeft dagelijks ongeveer 375mg magnesum nodig. Magnesium is nodig voor een normaal energiemetabolisme en speelt een rol inhet celdelingsproces. Bovendien draagt magnesium bij tot een normale werking van spieren en zenuwstelsel en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Gebruik van Biover Magnesium Forte Nm

Volwassenen: 1 à 2 tabletten/dag.
Kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet/dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap.

Ingrediënten Biover Magnesium Forte Nm

Magnesiumcitraat; magnesiumoxide; vulstof: cellulose; magnesiumgluconaat; maltodextrine; zetmeel; bindmiddel: hydroxypropylcellulose; geharde katoenzaadolie; glansmiddelen: schellak, hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide; gefractioneerde kokosolie.

Samenstelling per 2 tabletten:
Magnesium: 450mg (120% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)

Waarschuwing

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Biover Magnesium Forte Nm 45 capsules
€ 7,49
€ 6,59

Laatste reviews en ervaringen met Biover magnesium forte nm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al vele jaren mijn favoriete magnesium, andere merken geprobeerd maar ik keer altijd hiernaar terug. Goed voor darmen en spieren, heel klein beetje energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is efficiënt om spierkrampen te onderdrukken en gebruik dit al jaren en bovendien niet duur ten opzichte van andere merken die hetzelfde resultaat geven
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb vroeger andere biover producten gebruikt. Vandaar dat ik ook de Magnesium van dit merk gekozen heb. Ben er heel tevreden over en het is niet overdreven duur; Bovendien werkt het fantastisch, geen krampen meer.

Biover Magnesium Forte Nm kopen

Je kan Biover Magnesium Forte Nm van het merk Biover, geproduceerd door BIOVER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium