Farmaline Logo

Kies uw taal
Terug naar het overzicht

Bausch & Lomb Biotrue Multi Purpose 3x300 ml

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
€ 41,95
€ 37,76 Bespaar 10%
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Bijsluiter van Bausch & Lomb Biotrue Multi Purpose 3x300 ml

Omschrijving

De wetenschappers van Bausch + Lomb hebben zich laten inspireren door het oog om Biotrue™ te ontwikkelen. Biotrue™ is een contactlensvloeistof die is ontwikkeld om net zo te werken als uw ogen:
  • Dezelfde pH waarde als natuurlijke tranen
  • Bevat een bevochtigingsmiddel dat van nature in het oog aanwezig is
  • Houdt functionele proteïnen in tranen actief

Indicatie

Biotrue® multi-purpose solution is geïndiceerd voor dagelijkse verzorging, reiniging, verwijdering van proteïne-aanslag, afspoelen, chemische (niet- thermische) desinfectie en het bewaren van zachte (hydrofiele) contactlenzen, waaronder Silicone Hydrogel contactlenzen, zoals aanbevolen door uw contactlensspecialist.

Gebruik

Volg deze 3 eenvoudige stappen om uw lenzen dagelijks te verzorgen, reinigen, desinfecteren en proteïne te verwijderen. Deze dagelijkse contactlensverzorging wordt aanbevolen door Bausch + Lomb voor het gezond en comfortabel dragen van contactlenzen:
  • STAP 1: Breng 3 druppels Biotrue® multi-purpose solution aan op elke kant van de lens en wrijf elke kant gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
  • STAP 2: Spoel elke kant van de lens gedurende 5 seconden af met Biotrue® multi-purpose solution.
  • STAP 3: Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse Biotrue® multi-purpose solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat u altijd verse lensvloeistof gebruikt. Uw contactlenzen zijn nu klaar voor gebruik.
Als er nog vuil op de contactlenzen zit, spoel ze dan af met Biotrue® multi-purpose solution voordat u de lenzen inzet. Volg altijd het advies van uw contactlensspecialist. Op basis van de samenstelling van uw traanvocht en draagschema, kan uw contactlensspecialist aanvullende producten of procedures aanbevelen. Als u uw contactlenzen niet onmiddellijk inbrengt, bewaar ze dan in een afgesloten lenshouder. Bewaar uw lenzen niet in een zoutoplossing in plaats van in de Biotrue® multi-purpose solution. Een zoutoplossing heeft geen desinfecterende werking. U kunt uw lenzen maximaal 30 dagen in een afgesloten lenshouder bewaren. Indien u uw lenzen voor langere tijd wilt bewaren, moet u ze voor gebruik opnieuw reinigen en desinfecteren met verse Biotrue® multi-purpose solution.

Ingrediënten

HYALURONAAT, SULFOBETAINE, POLOXAMINE, BOORZUUR, BORAATZOUT, DINATRIUMEDETAAT EN NATRIUMCHLORIDE; GECONSERVEERD MET POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE 0,00013% EN POLYQUATERNIUM 0,0001% 

Waarschuwing

Dit product niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor één van de bestandsdelen. 
Bausch & Lomb Biotrue Multi Purpose 3x300 ml
€ 41,95
€ 37,76
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Bausch & Lomb Biotrue Multi Purpose 3x300 ml
€ 41,95
€ 37,76
Product niet beschikbaar

Combineer dit product met

Bekijk het product hieronder als alternatief!


Bausch & Lomb Biotrue Multi Purpose kopen

Je kan Bausch & Lomb Biotrue Multi Purpose van het merk Bausch & Lomb , geproduceerd door BAUSCH & LOMB PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lenzen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen