€ 5,00
€ 3,85
(€ 15,40 / 100 g)
Bespaar 23% (€ 1,15)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Biotona Bio Wakame

Wakame, een oeroud wier met lange, golvende ‘bladeren’ die tot 2 m lang kunnen worden, bevat van nature uit talrijke fytonutriënten en is bovendien een uitstekende natuurlijke eiwitbron. Biotona Bio Wakame Raw is afkomstig van biologische Wakame wieren die op rotsen groeien in koud, zuiver water van de Atlantische oceaan en er met de hand geplukt worden. Na het oogsten worden ze onmiddellijk gedroogd bij een lage temperatuur (minder dan 40°C) zodat hun nutritionele waarde gegarandeerd bewaard blijft.

Gebruik van Biotona Bio Wakame

Laat Biotona Bio Wakame Raw weken (of koken) in water gedurende 10 min. (5 min.) en spoel 2 x af. Door het weken zal Wakame tot 10 x zijn droog gewicht aannemen. Kan verwerkt worden in een (pasta)salade, soep, kruidenzout, pesto, groene smoothie,... Past ook perfect bij al uw visgerechten. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten.

Ingrediënten Biotona Bio Wakame

Wakame* (Undaria pinnatifida) (100%) uit Spanje.

*biologische teelt

Waarschuwing

• Koel en droog bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl zijn belangrijk.
• Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren en weekdieren.
• Niet gebruiken tijdens de borstvoedingsperiode en door jonge kinderen.
€ 5,00
€ 3,85
(€ 15,40 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Bio Wakame

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik hou van zeewier

  Ik voeg deze algen toe aan de peulvruchten, ik denk dat ze een heerlijke smaak geven. De kwaliteit lijkt goed, alleen zou ik ze graag in een groter formaat vinden, om een betere prijs te krijgen, in klein formaat vind ik het een beetje duur. Nori zeewier is ook erg goed.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeewieren, ik kan ze niet meer missen

  Biotona Wakame, deze zeewieren zijn super lekker. Ik gebruik ze overal, in soepjes, ik kook ze samen met spaghetti, kook ze ook samen met de groentjes en ze zijn ook heel lekker in de rijst, de gierst enz. Ook in de sausjes die ik maak zijn ze een verrijking. Biotona heeft verschillende zeewieren, ik vind ze allemaal lekker en ze leveren zoveel B-vitamines!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeewier vind ik persoonlijk niet zo lekker in mijn bereidingen maar Wakame heeft echt iets speciaals... mildere smaak én toch al die gezonde eigenschappen !

  Was deze beoordeling nuttig?

Biotona Bio Wakame kopen

Je kan Biotona Bio Wakame van het merk Biotona , geproduceerd door Keypharm , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling onder €5 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie