Biotona Bio Granaatappel 200 g poeder

Biotona  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 28,00
€ 26,60
(€ 13,30 / 100 g)
Bespaar 5% (€ 1,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Biotona Bio Granaatappel

Biotona Bio Granaatappel Raw is een subliem poeder van de vlezige pitjes van rijpe granaatappels. Deze heel sappige vruchten groeien aan een tot 6 meter hoge struik en elke vrucht bevat cellen die elk een pitje van ongeveer 3 mm groot bevatten, tot ongeveer 400 per vrucht. De granaatappels voor Biotona worden 100% biologisch gekweekt in Turkije en direct na het oogsten en de selectie, door middel van vriesdroging, verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur erg dicht aanleunt bij de verse vlezige pitjes. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven.

Gebruik van Biotona Bio Granaatappel

Voeg Biotona Bio Granaatappel Raw toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen), andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten.

Ingrediënten Biotona Bio Granaatappel

Granaatappelpoeder* (Punica granatum) (100%) uit Turkije.

*biologische teelt

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
€ 28,00
€ 26,60
(€ 13,30 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Biotona Bio Granaatappel kopen

Je kan Biotona Bio Granaatappel van het merk Biotona , geproduceerd door Keypharm , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods