€ 14,00
€ 12,46
(€ 41,53 / kg)
Bespaar 11% (€ 1,54)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Biotona Bio Supersweet

Biotona Bio SuperSweet is een 100% biologisch alternatief voor geraffineerde suiker, dat al uw (superfood) recepten op een gezonde manier een heerlijk zoete toets kan geven. Kokosbloesemsuiker is een bruine, karamelachtige suiker die artisanaal (door langzaam koken) wordt bereid uit het witte, mierzoete sap van de kokosbloesems dat hoog in de bomen werd geoogst. Bovendien heeft kokosbloesemsuiker een lage glycemische index (35), levert het dus langzaam energie en veroorzaakt zo geen pieken in de suikerspiegel. Biotona SuperSweet bevat raw lucumapoeder van Peruviaanse vruchten, dat een heerlijk zoete smaak heeft. Het raw poeder van yacon bevat niet alleen meer dan 40% inuline (fructo-oligosacchariden), maar heeft ook een bijzonder aangenaam zoete smaak en maakt van Biotona SuperSweet een compleet alternatief zoetmiddel, boordevol fytonutriënten.

Gebruik van Biotona Bio Supersweet

Voeg Biotona Bio SuperSweet naar wens en smaak toe aan smoothies, shakes, patisserie of andere gerechten in combinatie met andere superfoods.

Ingrediënten Biotona Bio Supersweet

Kokosbloesemsuiker* uit Indonesië, lucumapoeder* uit Peru, yaconpoeder* uit Peru.

*biologische teelt** 

**(Cocos nucifera, Pouteria lucuma, Smallanthus sonchifolius)

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
€ 14,00
€ 12,46
(€ 41,53 / kg)

Biotona Bio Supersweet kopen

Je kan Biotona Bio Supersweet van het merk Biotona , geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie