Biotona Bio Gerstegras 200 g poeder

€ 19,50
€ 17,55
Bespaar 10% (€ 1,95)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Biotona Bio Gerstegras

Biotona Bio Gerstegrassappoeder is afkomstig van de jonge scheuten van gerst, die geoogst worden net vóór de graanvorming begint. Dit is namelijk het moment waarop de aanwezige fytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebben. Het poeder wordt geproduceerd volgens het EverRAW proces, een subliem proces dat versheid en kwaliteit garandeert, waarbij het geperste sap in slechts 2 minuten tijd gedroogd wordt en waarbij de temperatuur altijd rond de lichaamstemperatuur blijft. Het proces van de oogst naar poeder neemt slechts 2 uur in beslag en garandeert het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen uit het gerstegras. De felgroene kleur van het poeder verraadt de grote aanwezigheid van natuurlijk chlorofyl, het plantaardige hemoglobine!

Gebruik van Biotona Bio Gerstegras

Voeg Biotona Bio Gerstegrassappoeder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, melk, yoghurt of water als tussendoortje.

Ingrediënten Biotona Bio Gerstegras

Gerstegrassappoeder* (Hordeum vulgare) (100%) uit de VS

(*biologische teelt)

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
Biotona Bio Gerstegras 200 g poeder
€ 19,50
€ 17,55

Laatste reviews en ervaringen met Biotona bio gerstegras

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een mooi groen poeder met een specifieke smaak, ik doe heel weinig ervan in wat fruitsap en dat werkt goed, maar het is een kwestie van smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product met uitstekende kwaliteit en snelle levering. De prijs is ook super, ik bestel het steevast bij jullie, mooie verpakking ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn zeer tevreden met het Gerstegrassappoeder. Meestal vind je alleen Gerstegraspoeder, maar het Gerstegras-sap-poeder is veel geconcentreerder. We gebruiken het samen in een groente-fruit-sap, een goede start van de dag!

Biotona Bio Gerstegras kopen

Je kan Biotona Bio Gerstegras van het merk Biotona, geproduceerd door KEYPHARM, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Detox
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods