€ 12,50
€ 11,25
(€ 37,50 / kg)
Bespaar 10% (€ 1,25)

Omschrijving van Biotona Bio Cacaokernen

Biotona Bio Cacaokernen zijn afkomstig van de bonen van de Theobroma cacao, een kleine boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen. Ze werden door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Biotona raw Cacaokernen uit Peru worden door eenvoudige grove vermaling verkregen uit gefermenteerde, zongedroogde en biologische cacaobonen. Dit resulteert in heerlijk krokante cacaokernen, 100% puur en raw, zonder enige toevoegingen, en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong. Zoals cacao moet gegeten worden! Een eerlijk product in alle betekenissen van het woord.

Gebruik van Biotona Bio Cacaokernen

Gebruik de krokante Biotona Bio Cacaokernen bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muësli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje

Ingrediënten Biotona Bio Cacaokernen

Cacaokernen* (Theobroma cacao) (100%)
(*biologische teelt)

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
€ 12,50
€ 11,25
(€ 37,50 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Bio Cacaokernen

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    4/5

    Deze Biotona Bio Cacaokernen zijn lekker van smaak om zo te eten maar ook heel lekker om in yoghurt, muesli of ontbijtgranen te vermengen. Een aanrader.

    Was deze beoordeling nuttig?

Biotona Bio Cacaokernen kopen

Je kan Biotona Bio Cacaokernen van het merk Biotona , geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie