€ 26,96
€ 21,57
Bespaar 20% (€ 5,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biotics L-Glutamine

L-Glutamine

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules:
Glutamine (als L-Glutamine HCL) - 1500 mg
 
Ingredienten
L-Glutamine, capsule: gelatine, water, glycerine

Gebruik van Biotics L-Glutamine

1 tot 3 maal daags 1 capsule bij de maaltijd.

Ingrediënten Biotics L-Glutamine

Samenstelling per capsule:
Glutamine (als L-Glutamine HCL) - 500mg

Bijwerkingen van Biotics L-Glutamine

Geen contra-indicaties of bijwerkingen bekend bij aangegeven dosis.

Waarschuwing

Interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Biotics L-Glutamine 180 capsules
€ 26,96
€ 21,57

Laatste reviews en ervaringen met Biotics l-glutamine

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Degelijke verpakking! Capsules makkelijk in te nemen water! Neem het gemiddelde 2 stuks (adviseren 1 a 3/dag) vermits het om een vitamine gaat toch minimum 3 maanden nemen vooral eer resultaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product gekocht omdat het goed is voor mijn darmen. Ik ben er tevreden over en ga het in de toekomst nog kopen. het is goed gedoseerd en betaalbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  L-glutamine is betrokken bij veel (stofwisselings)processen. bouwstof voor glucosemoleculen, vervoer van stikstof en afvoer van ammoniak Dit merk is zeer goed, zuiver en lactaat vrij. Goed voor immuunsysteem en hersenen te gebruiken als je veel sport is aanrader, ook bij stress en infectieziektes
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  I have been trying this for about a month, no special change yet, I guess we have to wait and see :) the taste is neutral and I take one in the morning with a cup of water :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  L-Glutamine 180 stuks capsules van Biotics is een heel goed product voor een betere functionering van de darmen en de stoelgang . Daarenboven heb ik minder pijn aan de rug , aangezien darmen samenwerken met de rug .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Advies van onze homeopathische arts en voedingsdeskundige en dit natuurproduct lijkt perfect te passen bij mijn vrouw. In ieder geval geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft me zeer goed geholpen bij darmherstel van lekkende darm. Onder begeleiding van men arts. 3500mg verdeeld over de dag. 30 minuten voor de maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In combinatie met probiotica een zeer goed product ter bevordering van maag- en darmstelsel. Pilletjes zijn wel wat aan de grote kant, maar dit vormt persoonlijk geen probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  L-Glutamine is een uitstekend supplement voor mensen met spijsverteringsproblemen. De stofwisseling en de darmen hebben er baat bij. Ideaal voor mensen met stoelgangproblemen, deze worden op natuurlijke wijze opgelost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor je darmen. Maakt werkelijk een wereld van verschil als je het aan het gebruiken bent. Het hersteld je darmen zeer vlug. Zeer betrouwbaar merk en produkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ook al gebruik het niet zo lang, lijkt het me zeker dat L-Glutamine haar werk op een zeer doeltreffende wijze doet... als bewijs; mijn rechterknie voelt perfect!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor darmproblemen, het helpt de darmwand te herstellen. Goed te gebruiken samen met nutrimonium en pre en/of probiotica. Aan te raden bij PDS of na antibiotica kuur

Biotics L-Glutamine kopen

Je kan Biotics L-Glutamine van het merk Biotics, geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Sport > Supplementen > Glutamine