€ 62,58
€ 56,32
Bespaar 10% (€ 6,26)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Biotics A.D.P. 120 tabletten

Omschrijving van Biotics A.D.P.

ADP Oregano olie

Samenstelling per dagdosering van 4 tabletten:
Oregano-extract met vertraagde afgifte 200 mg
(gestandaardiseerd / emulsie, minimaal 70% carvacrol)

Ingredienten
Vulmiddel: microkristallijne cellulose, bindmiddel: hydroxypropyl methylcellulose, oregano-olie, emulgator: gehydrateerde Arabische gom, antiklontermiddel: siliciumdioxide, bindmiddel: stearinezuur, stabilisator: kaliumsorbaat.

Gebruik
4 tabletten per dag (1 bij iedere maaltijd en 1 voor het slapen gaan.

Vanwege de menstruatiebevorderende werking van oregano-olie, wordt het gebruik tijdens de zwangerschap afgeraden. Niet gebruiken tijdens lactatie.

Verkoop en distributie:
Energetica Natura
Afrikaweg 14
4561 PA Hulst

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

 

Gebruik van Biotics A.D.P.

4 x daags 1 tablet (1 tablet bij iedere maaltijd en 1 voor het slapen).

Na 1 week kan de dosering desgewenst worden opgevoerd tot 4 x daags 2 tabletten.

Ingrediënten Biotics A.D.P.

Oregano-extract met vertraagde afgifte 50 mg (gestandaardiseerd / emulsie, minimaal 70% carvacrol)

Vrij van: Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur- en smaakstoffen.

 

Bijwerkingen van Biotics A.D.P.

Vooral bij een afwijkende zuurgraad in de maag, kunnen maagklachten ontstaan na inname van ADP. Het probleem van irritatie van de slijmvliezen kan ondervangen worden door gelijktijdig Gastrazyme te suppleren.

Waarschuwing

Vanwege de menstruatiebevorderende werking van oregano-olie, wordt het gebruik tijdens de zwangerschap afgeraden. Niet gebruiken tijdens lactatie.
€ 62,58
€ 56,32

Laatste reviews en ervaringen met Biotics A.D.P.

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Langere tijd innemen

  Hallo, ik ben dit middel beginnen innemen op doktersadvies om mijn darmproblemen die al meerdere jaren aanhielden aan te pakken. Het is een natuurlijk middel. In het begin merkte ik er niet zo veel van maar na een 2tal maanden werd de situatie veel beter. Tijdens deze periode heb wel ook nog extra op mijn voeding gelet maar samen nu toch tot een goed resultaat gekomen. Ook nu ik al langere tijd gestopt ben ermee. Het proberen waard dus denk ik . Groetjes

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Blij om het te vinden

  Ik was al lang op zoek naar dit product, ik kom uit Mexico en kon het daar niet vinden! mijn arts beveelt me ​​aan dat deze oorzaak een natuurlijke manier is om van de candida-schimmel af te komen, dat is een van de oorzaken dat ik het gewicht niet kon verliezen omdat ik het wilde, ik heb het al 3 weken laten weten en ik kan de resultaten zien van het! HET WERKT! Ik ben sindsdien 2,5 kilo afgevallen ... ik ben op dieet sinds februari en in april zat ik vast ... maar dit product helpt me om door te gaan! ik beveel ten zeerste aan! mijn arts vertelde me dat dit product ook werkt voor elke schimmel die je hebt, dus misschien als je op zoek bent naar een gezond en niet te agressief product tegen een schimmel, kan dit helpen! Ik ben zo blij om het te vinden op farmaline.be.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Opgeblazen

  Sedert ik de biotics A.D.P. gebruik heb ik een minder opgeblazen gevoel. Ik heb weer een normale stoelgang. Ik voel me veel beter.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biotics A.D.P. kopen

Je kan Biotics A.D.P. van het merk Biotics , geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn