€ 33,95
€ 24,78
Bespaar 27% (€ 9,17)
Promotie 27% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biosil

Vanaf 21 jaar neemt het collageen gehalte in uw lichaam af. De huid wordt dunner en minder elastisch. Inname van collageen supplementen (vaak van koe of varken afkomstig) heeft geen zin want deze worden zoals voeding afgebroken door uw lichaam. Het is belangrijk om collageen aan te maken met uw eigen DNA. 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het actief bestanddeel van BioSil, met name de unieke gepatenteerde formule van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur, de cellen in uw huid (fibroblasten) stimuleert om lichaamseigen collageen te maken en uw bestaand collageen te beschermen van verdere afbraak.

Daarnaast is er ook een verhoogde prodcutie van keratine en elastine, ook wel de 'beauty-proteïnes' genoemd en die ook een belangrijke rol spelen in het verkrijgen van sterke nagels, elastische huid en volumineus en sterk haar.Wetenschappers hebben altijd gezocht naar manieren om het uitzicht van de huid, haar en nagels te verbeteren. Men zoch naar oplossingen die de tijdelijke effecten van topische producten (bijvoorbeeld crèmes, lotions) overstegen.

De van voeding afgeleide nutraceutica waren een eerste poging om dergelijke "schoonheid van binnenuit" te bekomen. Dergelijke producten bevatten bestanddelen van normale voeding in geconcentreeerde vorm (capsules, tabletten). De echte doorbraak is er pas gekomen met de ontdekking van ch-OSA, Advanced Collagen Generator door een Belgisch farmaceutisch bedrijf.

In dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies werd aangetoond dat het gepatenteerde ch-OSA de fijne lijntjes en rimpels helpt te verminderen, de elasticiteit van de huid helpt te behouden en het uitzicht van haar en nagels verbetert. Bovendien tonen deze studies aan dat BioSil  een veilig product is.

Het BioSil Effect
In klinische studies is vastgesteld dat bij vrouwen die BioSil Advanced Collagen Generator namen de fijne lijntjes en de rimpels verminderen en de elasticiteit van de huid behouden bleef.Bij dezelfde vrouwen verbeterde het uitzicht van de nagels in tegenstelling tot de vrouwen in de studie die geen BioSil namen.Andere klinische studies hebben eveneens aangetoond dat BioSil Advanced Collagen Generator het haar ondersteunt zowel wat het haarvolume als de glans van het haar betreft.

Indicatie

Voor het verminderen van de fijne lijntjes en de rimpels, en om de elasticiteit van de huid te blijven behouden.

Gebruik van Biosil

Neem 1 capsule, tweemaal per dag.

Ingrediënten Biosil

Vulstof: microkristallijn cellulose, hydroxypropylmethylcellulose; choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA).

Nutritionele waarde  
 2 capsules% RI*
Mineralen  
Silicium
Choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
10 mg-
   
Andere  
Choline
Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
200 mg-

*% RI: % referentie-innames

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Bij gebrek aan concrete gegevens is het af te raden BioSil te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen jonger dan 7 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Een houdbaarheidstermijn van 2 jaar is gegarandeerd wanneer het product bij kamertemperatuur wordt bewaard. De verpakking vermeldt een vervaldatum: "Tenminste houdbaar tot einde ...". Als vervaldatum geldt dan de eerste dag van de aangegeven maand.
€ 33,95
€ 24,78

Laatste reviews en ervaringen met Biosil

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima product

  Ik gebruik Biosil al ruim een jaar. Mijn nagels en haren zijn hierdoor sterker geworden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede werking voor de nagels

  Tot op heden een goed product. Versterkt de nagels, zijn harder bij het knippen . Wij gebruiken deze dagelijks. Haarkleur blijft ook beter behouden. Echte aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bisosil

  Tot nu toe, ben ik heel tevreden over dit produkt! Ik neem het al jaren op aanraden van een arts/homeophaat. Heb het al aan veel vrouwen aangeraden en allemaal zijn ze positief over dit produkt! Een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

Biosil kopen

Je kan Biosil van het merk Biosil , geproduceerd door BIO MINERALS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biosil of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels