Biosil 60 capsules

€ 33,95
€ 26,82
Bespaar 21% (€ 7,13)
Op voorraad
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/10/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biosil

Biosil, voor haar, huid en nagels.

Biosil activeert cellen die van nature in het lichaam aanwezig zijn om lichaamseigen collageen aan te maken: de Fibroblasten in de huid en de osteoblasten in het bot.

Indicatie

 • Vermindert lijntjes en rimpels met 30%
 • Verhoogt de elasticiteit van de huid met 89%
 • Maakt het haar sterker (13,1%) en dikker (+ 12,8%)
 • Verhoogt de stevigheid van de nagels

Gebruik van Biosil

1 gelule 2 x dag tijdens de maaltijd
Biosil 60 capsules
€ 33,95
€ 26,82

Laatste reviews en ervaringen met Biosil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik ik en mijn dochter al een tijdje goed product zeer goed voor de nagels en voor gezond haar ik ben al iets ouder en mijn haar werd dun nu is het beter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben Biosil aan het gebruiken op aanraden van dermatoloog. Het zou de huidverslapping en rimpelvorming tegengaan. Het effect zal pas na maanden zichtbaar zijn.... Nieuwe rimpeltjes zullen minder rap verschijnen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alle vrouwen zouden nu en dan een kuur moeten doen hiermee! Vooral zij die in de menopauze zitten. Dan heb je zo'n behoefte aan een ondersteuning voor huid en haar en dan komt Biosil echt van pas!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig in gebruik met name in tabletvorm. Dit bestaat ook in druppels maar de smaak is niet aangenaam. Resultaten zichtbaar na ongeveer een 3-tal maanden : sterkere nagels en minder haaruitval
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel lang moeten wachten op de levering. De verpakking was in ord. Het product zelf was binnen de verwachting. Volgende maal zal ik rekening houden met de wachttijd van de levering en sneller bestellen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Biosil nu pas enkele weken, maar ik merk dat m'n nagels al veel sterker zijn en sneller groeien. Ik heb het idee dat m'n haar ook al sneller groeit, maar ik las dat je pas na een paar maanden resultaat ziet op dat gebied. Ik vind het een aanrader en blijft het alleen al voor m'n nagels zeker gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product voor huid, haren en nagels. Ik neem het al enkele maanden en ik voel duidelijk een verschil. Mijn huid ziet er frisser uit, nagels zijn minder broos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product heel goed voor mijn haren, want ze vallen niet meer uit en dit product maakt ze sterker. Wat betreft de pijn in mijn vingers, na 8 dagen inname had ik geen pijn meer, en de huid was minder gerimpeld, maar gladder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind BioSil een erg goed produkt. Heb het een tijdje niet gebruikt en mijn nagels gingen afbreken en mijn haar werd erg slap . Sinds een paar weken gebruik ik het weer en mijn haar voelt en ziet er voller uit en mijn nagels worden weer sterker!

Biosil kopen

Je kan Biosil van het merk Biosil, geproduceerd door BIO MINERALS, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biosil of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels