Bional Knoflook-Maretak-Meidoorn + Vitamine E DUO 400 capsules

€ 42,90
€ 34,32
Bespaar 20% (€ 8,58)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Bional Knoflook-Maretak-Meidoorn + Vitamine E DUO

Knoflook+Mistel+Meidoorn heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten en is goed voor de doorbloeding. De speciale samenstelling heeft een 3-voudige invloed op het hart en de bloedsomloop. Het houdt de bloedvaten elastisch, heeft een verzorgende invloed op hart en bloedvaten en is goed voor het behoud van een gezonde bloeddruk. Knoflook+Mistel+Meidoorn is reuk- en smaakloos (maagsapresistent).

Indicatie

Het in stand houden van een gezonde bloeddruk en het soepel houden van de bloedvaten.

Gebruik van Bional Knoflook-Maretak-Meidoorn + Vitamine E DUO

3 x daags 1 capsule vóór de maaltijd met water innemen. De dosering kan verhoogd worden naar maximaal 6 capsules per dag. Bij een gevoelige maag is het aan te bevelen de capsule tijdens de maaltijd in te nemen.

Ingrediënten Bional Knoflook-Maretak-Meidoorn + Vitamine E DUO

Plantaardige olie, kruiden, gelatine, glycerol, sorbitol, vitamine E.

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen houden. In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan. Er zijn geen aanvullende richtlijnen bij het gebruik van Knoflook+Mistel+Meidoorn bij kinderen, ouderen of speciale consumentengroepen.

Combinatie met andere middelen
Over de invloed van het gelijktijdig innemen van dit product met andere middelen is niets bekend. Raadpleeg uw behandelend arts/apotheker.

Gebruik tijdens zwangerschap en lactatie
Uit voorzorg dient u tijdens de zwangerschap en lactatie het gebruik van middelen zoveel mogelijk te vermijden. In overeenstemming hiermee kan dit product beter niet gebruikt worden tijdens zwangerschap en lactatie.
€ 42,90
€ 34,32

Bional Knoflook-Maretak-Meidoorn + Vitamine E DUO kopen

Je kan Bional Knoflook-Maretak-Meidoorn + Vitamine E DUO van het merk Bional , geproduceerd door Array , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Knoflook