€ 9,15
€ 8,24
Bespaar 10% (€ 0,91)

Omschrijving van Bional Knoflook + Maretak + Meidoorn

Onze leefwijze stelt hoge eisen aan de conditie van ons organisme. *Knoflook, maretak en meidoorn ondersteunen de circulatie. Knoflook en maretak helpen eveneens ons afweersysteem. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik van Bional Knoflook + Maretak + Meidoorn

3 maal daags 1 capsule innemen met water.

Ingrediënten Bional Knoflook + Maretak + Meidoorn

Knoflookoliemaceraat (koolzaadolie, Allium sativum) (34%); gelatine; maretakoliemaceraat (koolzaadolie, Viscum album) (12%); meidoornoliemaceraat (koolzaadolie, Crataegus laevigata) (12%); geleermiddel: glycerine; vulstof: sorbitol; d-alfatocoferol.
 
Samenstelling per 3 capsules RI*
Allium sativum 510 mg 
Crataegus laevigata 180 mg 
Viscum album 180 mg 
Vitamine E 30 mg 250%
(* = RI : Referentie Inname)

Bijwerkingen van Bional Knoflook + Maretak + Meidoorn

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

Droog en donker bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Bional Knoflook + Maretak + Meidoorn 80 capsules
€ 9,15
€ 8,24

Laatste reviews en ervaringen met Bional knoflook + maretak + meidoorn

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine pilletje dat zeer gemakkelijk in te slikken is. Ik neem dit voor de verlaging van mijn bloeddruk. Men ruikt niet naar look en ik voel mij hier heel goed bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed voor hart.mijn moeder gebruikt regelmatig en zij heeft geen last meer van pijn.haar hartslag normaal geworden.mijn moeder is hele tevreden over de capsules
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestellingen worden snel en correct uitgevoerd. Voel mij prima met de knoflook capsules van Biona Was soms erg moe en futloos ,maar gaat nu beter
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Regelmatig gebruik helpt bij het onder controle houden van het cholesterol peil. 1 capsule bij elke maaltijd voorkomt veel problemen. Ook gunstige invloed voor het hart
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Binnen drie weken is mijn bloeddruk gedaald van gemiddeld 168/101 naar 120/82. Ik heb wel de combinatie met omega en Cholexx Red (voor choresterol) gebruikt omdat ook mijn choresterolgehalte te hoog is. Ik voel me goed en heb geen last meer van steken en van een opgeblazen gevoel.

Bional Knoflook + Maretak + Meidoorn kopen

Je kan Bional Knoflook + Maretak + Meidoorn van het merk Bional, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten
50+ > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
Vitamines & Voedingssupplementen > Knoflook