Bional Ideaal Gewicht 80 capsules

€ 10,79
€ 9,06
Bespaar 16% (€ 1,73)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Bional Ideaal Gewicht

Ideaal Gewicht® capsules bevatten extracten van senna, berk, kattendoorn en boon. Senna ondersteunt de darmtransit terwijl berk ontgiftingsprocessen bevordert, ter ondersteuning van het afslanken.

Indicatie

Een voedingssupplement dat het afslanken ondersteunt met kruidenextracten.

Gebruik van Bional Ideaal Gewicht

1 capsule per dag met een glas water na de maaltijd.

Ingrediënten Bional Ideaal Gewicht

Gelatine; soja-olie; senna-extract (Senna alexandrina) (15%); geleermiddel: glycerol; vulstof: sorbitol; berkextract (Betula pendula) (6%); kattendoornextract (Ononis spinosa) (4%); boonextract (Phaseolus vulgaris) (4%); emulgator: sojalecithine; stabilisator: siliciumdioxide.

Samenstelling per capsule

Senna alexandrina ext. (20% glycoside) 75 mg
Betula pendula ext. (2% hyperoside) 30 mg
Ononis spinosa ext. 20 mg
Phaseolus vulgaris L. ext. 20 mg

Bijwerkingen van Bional Ideaal Gewicht

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Niet gebruiken beneden de 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Bij kamertemperatuur (15°C - 25°C), droog en donker bewaren. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Buiten het bereik van kinderen houden.
Bional Ideaal Gewicht 80 capsules
€ 10,79
€ 9,06

Laatste reviews en ervaringen met Bional ideaal gewicht

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Ik had vroeger last van obstipatie en opgezwollen buik. Ik heb het middel nu 1,5 week gebruikt en voel me er zeer goed bij. Opgezwollen gevoel is weg, goede stoelgang en ondertussen reeds 1, 8 kg vermagerd. Ik hou me wel aan de voorgeschreven hoeveelheid, nl; 1 capsule na de maaltijd. Ik neem de capsule 's avonds.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed als je aan een energiebeperkt dieet doet. De eerste keer werkte het het beste, daarna viel ik veel minder af. Eerste keer 10 dagen viel ik ongeveer 7 kilo af en daarna slechts 2.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bional Ideaal is effectief, gemakkelijk in te nemen & het heeft geen smaak. Bovendien zijn de capsules ook zeer klein.. Wel houden aan de voorgeschreven dosis anders kan je last hebben van krampen & buikloop.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zo blij, dat ik de vertrouwde ideaalgewicht capsules gevonden heb Ze zijn jammer genoeg bijna overal niet meer te krijgen. Ik hoop met heel mijn hart, dat farmalina ze in de toekomst nog zal kunnen/willen leveren. Ik gebruik deze niet om af te vallen, maar uitsluitend om geen buikkolieken te krijgen.En er zijn geen produkten in verwerkt, waar ik allergisch voor ben, wat in de nieuwe samenstelling wel het geval
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden met deze tabletjes bij obstipatie. S avonds 2 stuks innemen en s morgens gelijk een goede werking. Vooral de sennepeulextracten hierin is het goede ingrediënt. Jammer dat bional dit product niet meer in het assortiment heeft. Gelukkig nog 2 dozen kunnen bemachtigen bij Farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uit assortiment van de winkels gehaald. Alleen nog online bij jullie kunnen vinden. Voor mij het ideale hulpmiddel om af te vallen en op gewenst gewicht te blijven. Superblij Nee!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is heel fijn dat ik dit product bij Farmaline kan bestellen. Ik gebruik het altijd en in de winkels is het niet meer te krijgen, aangezien het daar ineens iets anders is geworden. Ik heb er veel baat bij!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vindt ideaal gewicht heel goed om een regelmatige Stoelgang te hebben, waar ik soms problemen mee heb .Bij Farmaline heb je steeds een vlotte levering, En regelmatige acties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met Bional Ideaal Gewicht blijft je gewicht gelijk, het is een steuntje om niet bij te komen en het zijn kleine capsules, dus voor iedereen gemakkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het product en de levering, bedankt en vriendelijke groeten, tot binnenkort voor een volgende bestelling, stuur me proefmonstertjes dan heb ik andere bestelling te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een produkt dat volledig beantwoordt aan de verwachtingen : geen problemen meer met stoelgang, het produkt geeft een makkelijk, licht gevoel. ik kan dit ten zeerste aanbevelen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Stimuleert de darmwerking behoorlijk goed. Werkt aardig laxerend maar gelukkig zonder kramp(en) bij mij. Uiteraard verlies je op deze manier weer vocht en eten en geeft de weegschaal geen extra kilo's.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Inderdaad gewichtsverlies, maar dat is met name doordat ik veel meer naar toilet moest. Kennelijk zorgt dit produkt ervoor dat er minder voedsel wordt opgenomen om vervolgens een ideaal-gewicht' te bereiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ne keer of drie per jaar start ik ermee,geen wonder middel maar ik blijf er wel in geloven,en voel mij er beter mee vooral in mijn buik.het opgeblazen gevoel verdwijnt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt erg op de darmen en je kan hier ook buikkrampen van krijgen. Ik gebruik het nu alleen na de avondmaaltijd en dan werkt het goed voor de stoelgang want je kan de volgende ochtend dan zonder problemen naar de wc.Ik vind het alleen geen goed afslanksupplement.

Bional Ideaal Gewicht kopen

Je kan Bional Ideaal Gewicht van het merk Bional, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers
Afslanken > Combinatiepreparaten