€ 18,85
€ 15,46
Bespaar 18% (€ 3,39)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bional Diabefyt

Bional Diabefyt™ bevat enerzijds een ¹kaneelextract op waterbasis, gestandaardiseerd op actieve polyfenolen, en anderzijds het mineraal chroom, die alletwee bijdragen tot normale glucosewaarden. Deze combinatie wordt ondersteund door een gestandaardiseerd extract van ²moerbeiblad, dat mee zorgt voor een balans in de stofwisseling van suikers, wat tevens kan bijdragen tot normale glucosewaarden.

Gebruik van Bional Diabefyt

1 capsule, 2 maal per dag innemen tijdens de maaltijd met een glas water.

Ingrediënten Bional Diabefyt

Raapzaadolie; gelatine; moerbeibladextract (18%); kaneelbastextract (15%*); geleermiddel: glycerine; water, stabilisator: bijenwas, emulgator: zonnebloemlecithine; kleurstoffen: bruin ijzeroxide, geel ijzeroxide; chroomchloride.
 
Samenstelling per 2 capsules RI*
Morus alba l. ext. (> 1% deoxynojirimycin) 300 mg 
Cinnamomum spp. ext. (> 20% polyfenolen) 250 mg 
Chroom 24 µg 60%
(* = RI : Referentie Inname)

Waarschuwing

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Droog en donker bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Bional Diabefyt 60 capsules
€ 18,85
€ 15,46

Laatste reviews en ervaringen met Bional diabefyt

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds jaren heb ik een hoge suikerwaarde, die helaas altijd maar stijgt. Ik heb nu 6 maanden diabefyt gebruikt en mijn suikerwaarden zijn toch heel wat gedaald. Ik ben tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger gebruikte ik Diebacinn extra waar ik zonder meer tevreden over was. Daar dit produkt niet meer verkrijgbaar is ben ik overgeschakeld naar Bional Diabefyt. Dit produkt geeft nog betere resultaten dan het vorige.

Bional Diabefyt kopen

Je kan Bional Diabefyt van het merk Bional, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Suikerlustverminderende producten