€ 34,00
€ 26,52
Bespaar 22% (€ 7,48)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bion Transfit 40 capsules

Gebruik van Bion Transfit

2 capsules per dag
in te nemen tijdens het ontbijt met een flas water, gedurende 20 dagen. Indien nodig de kuur herhalen.
De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Bion Transfit

2 capsules bevattend 20 miljard Lactobacillus plantarum 299v

Waarschuwing

Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Dit product bevat afgeleide producten van soja. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
€ 34,00
€ 26,52

Laatste reviews en ervaringen met Bion transfit

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Helpt bij de spijsvertering. Ik heb al enkele pro-biotica's geprobeerd, en dit is één van doe goeie. Aanbevolen door mijn maag en darm dokter.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vergemakkelijkt de doorvoer en reguleert deze. S Avonds te nemen. Kalmeert de darmen en verhoogt het comfort... Het is noodzakelijk om goed te drinken voor een maximale effectiviteit. Neem twee doseringen indien nodig.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu halfweg mijn eerste kuur (2 capsules per dag gedurende 20 dagen) en ik merk toch wel enige verbetering: nagenoeg geen buikpijn meer, minder flatulentie, minder frequente stoelgang, kortom blijkbaar betere darmtransit. Deze beoordeling kan wel vertekend zijn door het feit dat ik na elke maaltijd ook een zakje Fybogel opgelost in water neem ter aanvulling van het eventuele vezeltekort voor een goede transit. Al met al heb ik dus wel mijn twijfels omtrent de werking van het middel. Meer bepaald denk ik niet dat het helpt om de neiging tot constipatie tegen te gaan. Ik vind het product overigens zeer duur voor wat het is: meer dan 1 € per dag voor wat goeie darmbacteriën is niet niks, om niet te zeggen peperduur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is me aangeraden door een maagspecialist. Helpt heel goed tegen een opgeblazen gevoel. Het verbetert ook aanzienlijk een regelmatigere stoelgang. Best 2 capsules s morgens innemen met een glas water voor het ontbijt (minimum 20 dagen) en herhalen als nodig. Geeft geen bijwerkingen zoals bv. buikkrampen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geen wonderprodukt maar vermindert wel het opgeblazen gevoel en de vertering is een stuk rustiger. Toch aan te bevelen voor mensen met gevoelige maag/darmen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik deze neem (eerdere naam was BIOTRANSIT)zijn al mijn darmproblemen verdwenen. Het beste neem je ze een maand en dan weer een maand niet om het beste effect te verkrijgen (eigen ondervinding). Het product werd me door m'n huisarts aangeraden. Ik ben er dankbaar voor.

Bion Transfit kopen

Je kan Bion Transfit van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE