€ 5,18
€ 4,61
Bespaar 11% (€ 0,57)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biolys Groene Thee - Citrusvruchten 20 zakjes

Omschrijving van Biolys Groene Thee - Citrusvruchten

Biolys Groene Thee - Citrusvruchten
Groene thee is een tonische plant die de vetverbranding ondersteunt en helpt om de lijn te behouden. De citrus vruchten (pompelmoes, sinaasappel en citroen) geven energie en zorgen voor de aromatische en verfrissende smaak van deze kruidenthee.

Indicatie

Een heerlijke biologische kruidenthee met groene thee en citrus om de vetverbranding om gang te brengen.

Gebruik van Biolys Groene Thee - Citrusvruchten

Neem een kopje en vul het met kokend water van 100°C, voeg uw zakje thee toe en laat het 5-10 minuten trekken om de natuurlijke aroma's vrij te geven. Drink maximaal 1 tot 3 kopjes per dag.
Deze thee is geschikt om te drinken tijdens zwangerschap, borstvoeding en voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ingrediënten Biolys Groene Thee - Citrusvruchten

Groene theeblad* 35%
Hibiscusbloem* 20%
Venkelvrucht* 15%
Bitter oranjeschors* 15%
Citroenschors* 10%
Natuurlijke aroma’s van citroen, sinaasappel en pompelmoes 5%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Waarschuwing

Kinderen vanaf 8 jaar.
Geen overdreven gebruik tijdens deze periodes

€ 5,18
€ 4,61
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biolys Groene Thee - Citrusvruchten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Zachte thee zonder veel smaak

  Ik kocht deze thee aangezien ik elke dag 1 à 3 kopjes thee drink. Ik heb heel graag groene thee, met toevoeging van andere aroma’s, zoals citrus, gember, citroengras. Zo natuurlijk mogelijk, maar wel met voldoende smaak. Het was de eerste keer dat ik deze thee kocht, dit op basis van zijn omschrijving en samenstelling en ingrediënten. Echter vind ik de thee naar niet veel smaken. Hij moet lang trekken en zelf dan vind ik niet dat alle aroma’s erdoor komen. Heb ook geprobeerd om zelf nog verse gember en citroen of limoen toe te voegen, maar zelfs dan vind ik het tegenvallen. Je kan misschien suiker toevoegen, maar dat is nu ook niet de bedoeling ervan en ben niet overtuigd of dit voldoende zal bijdragen aangezien de basis al niet uitgesproken is. In conclusie: ik vind de smaak tegenvallen en denk niet dat ik deze thee nog zal kopen. Of het al dan niet de vetverbranding op gang brengt, kan ik niet bevestigen (op basis van de ingrediënten zou ik dit wel vermoeden). Ik vermoed dat deze thee bij andere mensen die graag zachte/niet uitgesproken thee drinken wel in goede aarde zal vallen. De thee heeft inderdaad geen bittere smaak.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Lekkere groene thee. Fruitig en fris zonder te zoet te zijn wat sommige kruideninfusies met citroen of limoen soms wel riskeren. Groene thee dus geen bittere nasmaak.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Ik vind de smaak van deze thee niet zo lekker. Alleen met suiker bij gaat het wel maar dat is niet de bedoeling dat je die erin doet. Niet mijn bete keuze geweest.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biolys Groene Thee - Citrusvruchten kopen

Je kan Biolys Groene Thee - Citrusvruchten van het merk Biolys , geproduceerd door Tilman , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biolys of via de volgende categorie:
Afslanken > Thee