Be-Life Tyrosine 500 60 capsules

€ 15,90
€ 14,31
Bespaar 10% (€ 1,59)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Tyrosine 500

Eiwitten zijn ketens van aminozuren. Ze vormen de basis van structuren in het lichaam zoals nagels, haren, beenderen, pezen, ligamenten, spieren en organen maar ze liggen ook aan de basis van functionele stoffen zoals enzymen, hormonen, antilichamen, transporteiwitten...
De zogenaamde "essentiële" aminozuren kunnen niet door het organisme worden aangemaakt en moeten dus via voeding ingenomen worden.
De zogenaamde "niet-essentiële" aminozuren kunnen door het organisme worden geproduceerd.

Waarom aminozuren?
Aminozuren zijn van kapitaal belang in ons lichaam.
In de praktijk blijkt dat veel eiwitten niet alle essentiële aminozuren bevatten. Regelmatig ontbreken er één of meerdere.
De voedings balans kan worden aangevuld door de inname van andere eiwitbronnen die de ontbrekende bevatten of door de inname van voedingssupplementen.

Indicatie

Aminozuur

Gebruik van Be-Life Tyrosine 500

1-3 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Tyrosine 500

L-Tyrosine : 500 mg
Be-Life Tyrosine 500 60 capsules
€ 15,90
€ 14,31

Laatste reviews en ervaringen met Be-life tyrosine 500

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij door mijn natuurgeneeskunde arts voorgeschreven. Het maakt wel deel uit van een groep van natuurgeneesmiddelen om vermoeidheid te verdrijven. Samen zijn ze heel effectief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben Héél tevreden over dit soort aminozuur. Heb het gekocht omdat ik een schommelende schildklierwerking heb, meestal te traag en heb meer energie al vanaf inname van 2 tabletten, m'n humeur is zeker verbetert,heb meer energie en m'n neus zit niet meer constant dicht. Voor mij is dit een wondermiddel.

Be-Life Tyrosine 500 kopen

Je kan Be-Life Tyrosine 500 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Slankheid of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed