€ 16,39
€ 14,75
Bespaar 10% (€ 1,64)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Tyrosine 500

Eiwitten zijn ketens van aminozuren. Ze vormen de basis van structuren in het lichaam zoals nagels, haren, beenderen, pezen, ligamenten, spieren en organen maar ze liggen ook aan de basis van functionele stoffen zoals enzymen, hormonen, antilichamen, transporteiwitten...
De zogenaamde "essentiële" aminozuren kunnen niet door het organisme worden aangemaakt en moeten dus via voeding ingenomen worden.
De zogenaamde "niet-essentiële" aminozuren kunnen door het organisme worden geproduceerd.

Waarom aminozuren?
Aminozuren zijn van kapitaal belang in ons lichaam.
In de praktijk blijkt dat veel eiwitten niet alle essentiële aminozuren bevatten. Regelmatig ontbreken er één of meerdere.
De voedings balans kan worden aangevuld door de inname van andere eiwitbronnen die de ontbrekende bevatten of door de inname van voedingssupplementen.

Indicatie

Aminozuur

Gebruik van Be-Life Tyrosine 500

1-3 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Tyrosine 500

L-Tyrosine : 500 mg
€ 16,39
€ 14,75

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Tyrosine 500

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Ik neem elke dag een tablet, zoals geadviseerd door mijn arts, om een staat van vermoeidheid te verbeteren. Ik weet niet of het werkt, maar in ieder geval heeft het geen negatieve gevolgen voor mij.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  stress en burnout

  Tyrosine is mij aanbevolen door mijn arts voor gezondheidsproblemen door stress en burnout. Vermits ik nog verschillende andere supplementen en medicatie gebruik is het effect van dit middel afzonderlijk nogal moeilijk te beoordelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit product werd mij door mijn natuurgeneeskunde arts voorgeschreven. Het maakt wel deel uit van een groep van natuurgeneesmiddelen om vermoeidheid te verdrijven. Samen zijn ze heel effectief.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Tyrosine 500 kopen

Je kan Be-Life Tyrosine 500 van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Slankheid of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed