€ 25,20
€ 22,68
Bespaar 10% (€ 2,52)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Omega 3 Magnum

Het woord "vet" heeft een negatieve bijklank en wordt automatisch geassocieerd met overgewicht en hart-en vaatziekten. Toch hebben we vette, e, vetzuren nodig. Zelfs de versmade verzadigde vetzuren zijn niet zo slecht als men vroeger dacht. Behalve transvetzuren zijn er eigenlijk geen "slechte vetten". Het is vooral belangrijk dat we bepaalde vetten niet teveel of te weinig hebben en dat er een juiste balans is tussen de vetzuren onderling. Een aantal vetzuren is essentieel, dat wil zeggen dat we moeten zorgen om ze voldoende via de voeding binnen te krijgen om gezond te blijven.

Essentiële vetzuren en de stoffen die eruit gemaakt worden regelen een heel aantal belangrijke lichaamsfuncties. Het zijn een soort hormonen of signaalstoffen. Een verstoord vetzuurmetabolisme ligt aan de basis van zowat alle ziektebeelden.

Indicatie

EPA e, DHA dragen bij tot de normale werking van het hart
DHA draagt bij tot een goede werking van de hersenen.

Gebruik van Be-Life Omega 3 Magnum

1-2 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Omega 3 Magnum

Omega 3* min. 35%: Visolie 1000mg
Vitmaine E (natuurlijke)  15mg
Gehalte aan :
EPA : 150 mg/caps.
DHA : min. 90 mg/caps.
€ 25,20
€ 22,68

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Omega 3 Magnum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  De l'huile pur jus

  Oui j'ai pris ce complément pour la simple raison que nous ne trouvons plus d'huile de poisson pur Donc vive les gellules en plus c'est dosé, pas de mauvais goût (comme l'huile de foie de morue de mon enfance) Comme je ne suis pas la seule à devoir palier au problème d'arthrose ( mon chien aussi !) j'ai voulus prendre le grand format. Mon chien apprecie ce mode de capsules, c'est facile pour lui donner et elle le réclame donc tout bénéfice pour elle et moi Merci

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  omega 3 magnum 3 magnum

  zeer goed voor het verkeer

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Het gebruik van Be-Life Omega 3 Magnum kan ik zeker aanbevelen voor al wie op een natuurlijke wijze aan zijn gezondheid wil bijdragen. Dit natuurproduct help om de normale werking van het hart te bevorderen. Het draagt bij tot het behoud van een normale bloeddruk. Het is tevens een goed natuurlijk middel voor studenten omdat het de werking van de hersenen ondersteunt. Daarbij helpt het ook ter ondersteuning van het gezichtsvermogen en het draagt bij voor een normale cholesterol.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Omega 3 Magnum kopen

Je kan Be-Life Omega 3 Magnum van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Bloedsomloop of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E