€ 17,39
€ 15,65
Bespaar 10% (€ 1,74)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Heermoes Bio

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Rijk aan organische silica
Bevordert hermineralisatie

Gebruik van Be-Life Heermoes Bio

1 caps. /dag max

Ingrediënten Be-Life Heermoes Bio

Heermoes extract 3-5/1 BIO 400 mg

Gehalte aan :
Silicium: min 3,5 mg/caps.
€ 17,39
€ 15,65

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Heermoes Bio

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  erg blij

  Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding van dit biologische voedingssupplement en over het merk in het algemeen. Heermoes heeft een positief effect op de nagels en het haar, maar het moet over een periode van ten minste drie maanden worden genomen om de resultaten te zien.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Om te zien

  Goedenavond, meneer, Te vroeg om een eerlijke mening te geven, zoals vaak gevraagd na de aankoop. Klein spijsverteringsnadeel! .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  gelukkig

  Ik ben erg blij met dit product, ik neem het regelmatig en mijn nagels zijn veel sterker en mooier, mijn haar is ook mooier en breekt veel minder dan voorheen... Bovendien moet er slechts één capsule per dag worden genomen, omdat er bij andere merken meestal twee capsules moeten worden genomen. Dank u wel

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Heermoes Bio kopen

Je kan Be-Life Heermoes Bio van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Soepele gewrichten of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie