€ 18,31
€ 16,48
(€ 32,96 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,83)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Citrobiotic Plus

Jacop Harich, geneesheer maar ook fysicus, immunoloog en winnar van de Einstein-prijs, ontdekte in 1980 dat de pompelmoespitte die hij in zijn compost gooide, niet rot werden. In zijn laboratorium kwam hij nadien tot de ontdekking dat deze pitten een onschadelijke substantie bevatten met krachtige eigenschappen voor het lichaam, bijzonder rijk en oa. bioflavonoïden.

Flavoïden zijn in water oplosbare stoffen, meestal geel van kleur. Ze zijn te vinden in de pitten en de vruchtwand van pompelmoezen.
Deze waardevolle bioflavonoïden en de vitamine C worden in zeer hoge concentratie gewonnen en daarna verdund in een mengsel van plantaardige glycerine en water. Het resultaat is een 100% natuurlijk product.
Sommige producten op basis van pompelmoespittenextract bevatten gedeeltelijk niet goedgekeurde bewaarmiddelen of alcohol. Alle wetenschappelijke studies zijn echter uitsluitend uitgevoerd met pompelmoespitextract zonder alcohol.

Een extract van superieure kwaliteit bevat noch alcohol, noch bewaarmiddelen, noch sporen van pesticiden. Hetis daarom beter om te kiezen voor extracten die het BIO-label dragen.

Indicatie

Draagt bij tot natuurlijke afweer
Weerstand en vitaliteit.

Ingrediënten Be-Life Citrobiotic Plus

Biologische Pompelmoespittenextract* (Citrus paradisi- biologisch 83%
Vitamine C 3, 75%

* Biologische landbouwproduct (DE-039 Öko-Kontrollstelle)

Gehalte aan:
Bioflavonoïden 600 mg/ 100 ml

Gewaarborgd zonder alcohol, benzethonium, triclosan en pesticides.
€ 18,31
€ 16,48
(€ 32,96 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Citrobiotic Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  een zeer effectief product om te desinfecteren tegen ziektekiemen, zowel bij preventie als bij ziekte, kunt u het meerdere keren per dag zonder problemen innemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  zeer nuttig, vervangt een chemisch antibioticum, ik gebruik het al meer dan 20 jaar, ook op mijn kinderen sinds hun jongste leeftijd. op de kleine "booties" werkt het ook heel goed

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Citrobiotic Plus kopen

Je kan Be-Life Citrobiotic Plus van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Weerstand of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand