€ 32,20
€ 28,98
Bespaar 10% (€ 3,22)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life B-Complex

De vitamines van de B-groep hebben een zeer positieve invloed op het goed functioneren van het zenuwstelsel, wat zorgt voor een betere mentale kracht in tijden van stress, en zorgt tevens voor verbeterde sportieve of andere prestaties.
Elk van de vitamines B hebben een eigen eigenschap waardoor een vitamine B complex interessant is omdat het een volledige en evenwichtige aanbreng van de vitamines B (B3, B5, B6, B2, B12 B9 en B8) biedt, en bovendien verrijkt is met choline, inusitol en paba voor een maximale doeltreffendheid.

Indicatie

Voor de huid
Voor het zenuwstelsel
Voor verbeterde prestaties

Gebruik van Be-Life B-Complex

1 capsule per dag, tijdens de maaltijd

Ingrediënten Be-Life B-Complex

Choline-bitartraat : 196 mg
Vitamine B3 : 48 mg
Inositol : 75 mg
Paba : 50 mg
Vitamine B5 : 19,6 mg
Vitamine B6 : 5,13 mg
Vitamine B2 : 4,2 mg
Vitamine B1 : 3,7 mg
Vitamine B8 : 15 μg
Vitamine B9 (foliumzuur) : 200 μg
Vitamine B12 : 3 μg

Waarschuwing

Voedingssupplementen zijn geen medicijnen en geen vervanging zijn voor medische behandeling. Ze kunnen niet worden vervangen door een overleg met een arts of therapeut dat u verantwoordelijk bent voor uw follow-up contact.
€ 32,20
€ 28,98

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life B-Complex

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Energiebooster

  Zeer goede aanvulling. Je kunt het effect al vanaf de eerste dagen voelen. Minder vermoeidheid, het moreel zit niet meer in de sokken, donkere gedachten zijn weg. Goede dosering van de verschillende B-groepsvitamines, behalve misschien vitamine B9, maar daar is zeker een reden voor. Een grote en handige hoeveelheid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Be life be healthy

  Ik neem deze vitamines nu al enkele jaren en enkel van Be-life. In deze vitamines zit de juiste samenstelling. Mijn tekort was vrij snel bijgevuld dankzij Be-life en de hulp van mijn arts, die de dosis goed in de gaten hield. Ik neem het nu nog om mijn vitamine B gehalte op peil te blijven houden en me super fit te voelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goede starter

  Interessant tijdens deficiënties, in het begin in te nemen, om het vitaminegehalte tijdens de vermoeidheid na de medische tests natuurlijk weer op peil te brengen, want hoog gedoseerd in vergelijking met de aanbevolen dagelijkse inname. Neem met magnesium (b.v. quatro hetzelfde merk) als co-factor om ze te activeren.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life B-Complex kopen

Je kan Be-Life B-Complex van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Huid, Haar, Nagels of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen