Farmaline Logo

Biocyte Hyaluronic Dag & Nacht 300mg 30 + 30 capsules

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

€ 65,00
€ 58,50 Bespaar 10%
Product niet verkrijgbaar
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf € 29
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Hyaluronzuur is een molecuul dat essentieel is voor de huid. Het ondersteunt collageen- en elastinevezels, waardoor de huid haar gladde, volumineuze en elastische uiterlijk krijgt. Door de jaren heen wordt de huid blootgesteld aan omgevingsschade en vertraagt het regeneratieproces. Naarmate je ouder wordt, vertraagt de celdeling en wordt de huid dunner. Dit leidt tot een daling van het hyaluronzuurniveau, waardoor rimpels verschijnen en de huid volume verliest. 

Hyaluronic Dag/Nacht bestaat uit een formule voor overdag, met hyaluronzuur, en een nachtelijke formule met het aminozuur GABA, dat extra inzet op de schoonheid van de huid. Biocyte Hyaluronic Dag/Nacht is een voedingssupplement op basis van 300 mg hyaluronzuur en GABA. De sterk geconcentreerde formule maakt de huid soepeler, vult rimpels en herstelt het volume van het gezicht.

Indicatie

Hyaluronzuur is een van de essentiële "bouwstenen" van de huid. Het is een echt anti-verouderingsingrediënt, het helpt de huid op te vullen en rimpels glad te strijken. 
  • De huid wordt soepeler
  • Rimpels worden opgevuld
  • Het gelaatsvolume wordt hersteld
Biocyte Hyaluronic is geschikt voor iedereen wiens huid elasticiteit en volume verliest, en die op zoek is naar een product dat een hoge concentratie aan anti-verouderingsingrediënten bevat.

Gebruik

Neem 's morgens één capsule Dagformule (roze capsule) met een groot glas water. 
Neem voor het slapengaan één capsule Nachtformule (blauwe capsule) met een groot glas water. 

Herhaal dit gedurende drie maanden.

Ingrediënten

Ingrediënten dag - roze gelule
Hyaluronate de sodium (dont acide hyaluronique); Enveloppe de la gélule (gélatine, colorants: dioxyde de titane, oxyde de fer rouge); Maltodextrine; Emulsifiant: sels de magnésium d'acides gras; Anti-agglomérant: dioxyde de silicium [nano].

Ingrediënten nacht - blauwe gelule
Maltodextrine; Hyaluronate de sodium (dont acide hyaluronique); Acide gamma-amino-butyrique (GABA); Enveloppe de la gélule (gélatine, colorants: dioxyde de titane, indigotine); Emulsifiant: sels de magnésium d'acides gras; Anti-agglomérant: dioxyde de silicium [nano].

Waarschuwing

Voedingssupplement met hyaluronzuur en GABA. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. 

Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden ter vervanging van een evenwichtig en gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
Biocyte Hyaluronic Dag & Nacht 300mg 30 + 30 capsules
€ 65,00
€ 58,50
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Biocyte Hyaluronic Dag & Nacht 300mg 30 + 30 capsules
€ 65,00
€ 58,50
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

1+1 | Farmaline.be

Biocyte Hyaluronic Dag & Nacht 300mg kopen

Je kan Biocyte Hyaluronic Dag & Nacht 300mg van het merk Biocyte , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam

Biocyte