€ 19,95
€ 15,16
Bespaar 24% (€ 4,79)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van MaxiMag Magnesium

Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de toevoer van magnesium via de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter aanleiding geven tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er bepaalde omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn: bij tijdelijke lichamelijke vermoeidheid, bij intensieve fysieke inspanningen alsook gedurende de zwangerschap. MaxiMag® Magnesium komt tegemoet aan uw noden en heeft daarnaast ook enkele belangrijke voordelen.

Indicatie

Spierwerking en spieropbouw, tijdelijke stress (Magnesium draagt bij tot de normale werking van de spieren en tot een normale eiwitsynthese. Magnesium draagt bij tot normale psychologische functies, zoals stressbestendigheid.)

Gebruik van MaxiMag Magnesium

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 x 1 tablet per dag

De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten MaxiMag Magnesium

Mineralen Magnesiumcitraat, Magnesium glycerofosfaat - Stabilisatoren Hydroxpopylmethylcellulose, hydroxpropylcellulose Mcrokistallijne cellulose, Polyvinylpyrrolidon, Geacetyleerde monoglycerides - Glansmiddel Schellak - Antiklontermiddelen Magnesiumstearaat, Stearinezuur, Talk - Kleurstof Titaandioxide - Bevochtigingsmiddel Glycerol Bevat soja
€ 19,95
€ 15,16

Laatste reviews en ervaringen met MaxiMag Magnesium

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed product

  wel goedkoper dan in de apotheek

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  magnesium voor sporters

  voor ik deze pilletjes nam kon ik geen minuut lopen door verkramping in mijn kuiten, die pillen hebben mij geholpen, want de pijn was ermee weg, ik kan nu zonder problemen 6 km lopen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Voor de spieren en de hoofd.

  Als u een beetje van uw spieren lijd, en wil uw capaciteit van herinneren verbeteren, dit zou een goed medicijn. We gebruiken dit soort van magnesium met goed resultaat. Het is alleen maar nodig niet te vergeten, en een goed methode misschien het op de ontbijtafel te zetten, om te zien.

  Was deze beoordeling nuttig?

MaxiMag Magnesium kopen

Je kan MaxiMag Magnesium van het merk Qualiphar , geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie